SafariMC - Sunucuma ortak arıyorum, olgun olsun. [İÇERİ]

BugraxKacar

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Selamun aleyküm,
Bilenleriniz vardır aranızda belki zamanında play.safarimc.net adında sunucum vardı tek başıma yönettiğim için çok zorluklar çektim 2.5 ay açık kaldı parayı cebimden ödiyemediğimden dolayı sunucuyu kapatma gereksimi duydum, domainin süresi halla devam ediyor.
AxiTR üzerinde param kaldı 25-30 TL verebilecek arkadaş olursa sunucuyu tekrardan açmayı düşünüyorum.

Açık sözlü birisiyim paneli vermem eğer zaman ile güvenirsem veririm zaten panelik bir durum yok zaten ortada oyun içerisinde yetki verilecek operatorlük verilecek zaten ek olarak pluginlerden yetkisi ayarlanacak. Ek olarak biraz bilgisi olursa güzel olur ne gibi bilgi diye sorarsanız plugin vs işleri bende fakat sunucu içerisinde komutları bilebilsin aktif olsun oyuncularla ilgilensin zaten ben sürekli aktifim ama tek başıma oyunculara yetişemiyorum.
Sunucudaki sistemi biraz değiştirmeye çalıştım pluginleri yavaş, yavaş hazırlıyorum sistemi özet geçeyim:

Helper sistemi olacak 1-3 level arası, Admin sistemi olacak 1-7 arası. Helper sorumlusu arkadaş sadece helperler ile ilgilenecek, sunucuda herkesin bir görevi olacak herkes kendi görevini yapacak bunun için skype gelirse daha detaylı bir şekilde anlatırım.

Hak yenilmesini kesinlikle sevmem ortak olacak arkadaş gelip kendi arkadaşlarını görevli alabilir tamam ona bir şey diyemem sunucuya katkısı varsa ama gelipte op verirse olmaz.

Şuandada sunucuyu açabilirim plugin paketi nerdeyse
hazır mapda nerdeyse hazır sadece 2-3 değişiklik yapılacak ve paneldede para var
fakat oyunculara daha iyi hizmet vermek için ramını vs yükseltmek için ortak arıyorum,
her ay para vermesine gerek yok vip paraları gelirse cebimize atmıyacağız
6-7 ay uzattıktan sonra cebimize yarı yarıya bölüşerek paylaşacağız.

Ek olarak sadece bir tane ortak arıyorum, fazla yetkili olmasına gerek yok.

Sunucuyu açtım, gerek kalmadı konu kilit.