|#| SafeMC |#| / +80 ONLINE / Kayıp Şifre Sistemi / 1.7/1.8 Spigot / IP İÇERDE KONUYU İNCELE

Serverimizi Nasıl Buldunuz ?

• Çok Başarılı

Kullanılan: 83 26.2%
  • Başarılı

Kullanılan: 18 5.7%
  • İyi

Kullanılan: 22 6.9%
  • İdare Eder

Kullanılan: 18 5.7%
  • Eh işte

Kullanılan: 17 5.4%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 19 6.0%
  • Kötü

Kullanılan: 14 4.4%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 24 7.6%
  • Sunucuyu Beleşe Versen İstemem

Kullanılan: 177 55.8%

• Kullanılan toplam oy
    317

gnarlar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sorun yok :D kayıt etme yavaş olunca sorun var zannettim ts3 gidip 10 dk bekledim ilgilenen olmadı sonra tekrar dene dim girdi :D

CollapseBL

建築倒塌
En iyi cevaplar
0
Sunucu çoğu sunucular gibi para kazanmak için açılmış yapıları olsun kitlesi olsun yönetim ekibi olsun her yönden kötü hiç beğenmedim.

smt287

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahmet bence artık sunucudaki yapıları değiştirmelisin. Sunucuyı sıfırlamışken yapılarıda sıfırdan yapman güzel olurdu diye düşünüyorum :)

AhmHkn1553

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ahmet bence artık sunucudaki yapıları değiştirmelisin. Sunucuyı sıfırlamışken yapılarıda sıfırdan yapman güzel olurdu diye düşünüyorum :)
Yapılar geçici olarak hazır koyuldu. Ancak, çok yakın zamanda çok daha iyi yapılar yapılacak. Şuankiler geçici olduğu için konudakileri güncellemedim

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu başarılı ben Heist. Rehber'lik başvurusu yaptım fakat iletişim bilgileri istemediniz. Nereden bilgi alabilirim. Alındınız ya da alınmadınız olarak. Skype'm dranklorge_13 @AhmHkn1553

EDNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yapmissiniz Elinize Salik.Ancak Susura Bakmayin Berbat.Daha Iyisini Yapa Bilirdiniz. Bir Builder Ekibinden Destek Alin Yada Yabanci Sitelerde Satilan Maplardan Alin 15$ a suepr mapalar var.