Sağlam Bir Builder Arıyorum

Vivat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar online süresi iyi ve builderi aşırı iyi olan varsa benimle iletişime geçebilirmi,server yapıyorum da,builder lazım :)

Vivat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Survival server yapıyorum,o yüzden çitayı çok yüksek tutmaya gerek yok,spawn vs. :)

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paralımı,Parasızmı Onu Yaz,Build Konusunu Yaz,Paralıysa Fiyatlar Ney Onları Yaz.Direk İletişime Geçebilirmi Yazmışsın .s

Vivat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Paralımı,Parasızmı Onu Yaz,Build Konusunu Yaz,Paralıysa Fiyatlar Ney Onları Yaz.Direk İletişime Geçebilirmi Yazmışsın .s
Hemen yazayım ağam :) Parasız olacak,sevabına yani.Ha server büyürse kendisini illaki görürüm.Build konusuda survival olacak,spawn,market falan yani :)

adım: stiv
soy adım: YOK
yapabileceğim profosyonel build: 1 toprak 1 kapı 12 kırık taş ile 4x4 bir ev.
Fiyatınız nedir acaba :) :D

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hemen yazayım ağam :) Parasız olacak,sevabına yani.Ha server büyürse kendisini illaki görürüm.Build konusuda survival olacak,spawn,market falan yani :)
Aşırı İyi Builder Sevabına Bile Çalışmaz Bildireyim.Anca Hani Potansiyeli Olan Kişiler Bedavaya Çalışır Onlarında Buildleri Onaylanmadığı İçin.

Vivat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aşırı İyi Builder Sevabına Bile Çalışmaz Bildireyim.Anca Hani Potansiyeli Olan Kişiler Bedavaya Çalışır Onlarında Buildleri Onaylanmadığı İçin.
Yok,daha önce fetihcraftta görevliydim de,orada 5-6 tane mimar vardı.Aşırı iyi yapıları parasız yapıyorlardı.Ne bileyim bence illaki sevabına yapacak olan bulunur.Yani sevabına derken,server açılınca kendisine rütbesi verilecek.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Profesyönel Mimarlar gelecek,Babasının hayrına huyunu-suyunu bilmediği bir sunucuya yapı yapacak.

Devam et doğru(!) yoldasın....

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu forumda birbirinin sırtını bile bedava kaşımaz insanlar. Yabancı forumlarında bulabilirsin. Çok umutlanma.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Bu forumda birbirinin sırtını bile bedava kaşımaz insanlar. Yabancı forumlarında bulabilirsin. Çok umutlanma.
Sallamaya alışmışlar bizimkiler. Dört duvarı build diye yutturmaya çalışıyorlar.
---------------------------------------------------
Ücretli build düşünüyorsanız Türkiyede gerçekten iyi builderler var. (Sayıları çok fazla değil)
Ücretsiz düşünüyorsanız, arkadaşlarınızı toplayacaksınız hep beraber el elden, baka baka, yarata yarata bir şeyler yapacaksınız.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucu hakkında biraz bilgi felan verseydiniz keşke ayrıca referansınız var mı ? Onlien süresi çok olsun demişsiniz, gelecek kişinin server hakkında bilgi sahibi olmazı lazım en azından ki onu da belirtmemişsiniz.