sağlam pluginer lazımdır

FurkanT48

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
merhabalar ben furkan. batıhost adlı hostıng den mınecraft sunucusu actım 5g ramı var 60tlye aldım. hala hesabımda 60kredi var ve server daha yeni saglam pluginer lazım bana serveri hub yapacak bir kişi lazım pluginden sağlam anlayan lazım batıhost un uzak masaüstüsünü bilen kullanmasını bilen bir kişi lazım ben biliyorum fakat pluginleri pek anlamıyorum. plugin den anlayan birisi varsa serverimde skyblock factıons ve kitpvp olmasını istiyorum hazırlayabilecek birisi varsa soylesin zaten bende birkaç plugin var skyblock ve factıons ama factıons da irkaç eksik felan var herneyse 5g ram yetmesse 7gb ram e yukseltiriz. skype:furkan48xxx ekleyin beklıyorum.

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
İllaha java kodlama veya C++ gibi kodlama dilleri bilmen gerekmiyor. İnternetten de arayıp sunucuna kurabilirsin. Mesela internette pl paketler i satılıyor onları sunucuna kurarak kişiselleştirebilirsin. Ha eğer kendim diğerlerinden farklı bir eklenti yazcam diyorsan java ve c++ bilmen gerekir. Yardıma ihtiyacın olursa benlen iletişime geçebilirsin.

Zamion101

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler bu tür konuları görünce afallıyorum biran. Şu pluginer kavramını yanlış kullanılmasından bıktım hobimden soğuyorum her gördüğümde Beyler ve Saygı Değer Kadınlar/Bayanlar size bir örnek veriyim; "Youtuber" kelime anlamı youtube adlı video paylaşım sitesinde büyük kitlelere sahip ve izlenmesi olan hemen hemen hergün video yükleyen kişiler'dir. Pluginer da aynı. Siz youtube da video izlediğiniz ve youtube'u iyi kullanabildiniz diye Youtuber olmazsınız. Yaptıklarınız ve sahip olduklarınız Youtuber anlamını karşılayacak bir şey olunca siz Youtuber olursunuz Pluginer'da aynı şey. Plugn paketi hazırlamakla pluginer olunmaz bir plugini en baştan 0'dan kodladığınızda/geliştirdiğinizde Pluginer olursunuz lütfen açılan konulara cevap yazarken bu dediklerimi göz önünde bulundurarak mesaj yazınız. Ve konu açan ve açacak olan arkadaşlarımın eğer sunucunuza Plugin paketi hazırlayacak vayahut oluşan hataları çözecek çalışma arkadaşı arıyorsanız Plugin aranıyor demeyiniz! Onun yerine Plugin paketi hazırlayacak ve oluşacak hataları düzeltebilecek hali hazırda piyasada bulunan pluginleri kullanabilen ve orta derecede bilgi sahibi olan çalışma arkadaşları arıyoruz derseniz konunuz daha anlaşılır. Benim bu sıkıcı fakat doğru ve daha önce yazılması gereken yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.