[Sahil Balık Restoranı][1.8.8'de Yapıldı.]

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Sanırım Çin lokantası yapmıssın. Mutfak yok cünkü. Direk denizden tutup çiğ çiğ yeriz sorun yok cok güzel olmus.
Üstelik hatan illaki olucaktır, hatasız kul olmaz derler. Zaten hatan yoksa kul olmazsın.

İmanOyuncu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sanırım Çin lokantası yapmıssın. Mutfak yok cünkü. Direk denizden tutup çiğ çiğ yeriz sorun yok cok güzel olmus.
Üstelik hatan illaki olucaktır, hatasız kul olmaz derler. Zaten hatan yoksa kul olmazsın.
Yer kaplamasını istemedim doğrusu.

Bu arada melek kanadı resmimi beğenmedin ama bunu beğendin. İnsan emek vererek kazanmalı. Teşekkür edelim. En azından senin gönlünü aldım :teselli:

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mutfak eklenmeli.
Deniz değil de göl olmuş bu, .-. Büyüt biraz deniz yap.
Ve çevreyi düzenle bence. Direk kum bırakma.
Güzel ama bunları yaparsan bence daha iyi olur.

Not: Denizle bağlantılıymış. Onu fark ettim ama bence öndeki kumları da kaldır. Deenizle tam bütün olsun.

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
İlk olarak kare yap diye birsey demedim.Yuvarlakta yap karar senin ama yuvarlak yapmaya çalışmış olman eğim, blok uyumu ve derinliği boş vermen anlamına gelmez.Eğer kendini mimar olarak görüyorsan terraform uygun değil ise terraform'uda kendin yapmak zorundasın.
Arkadaş profesyonel değil. Bu şekilde bir eleştiriyi hak etmiyor bence. Lütfen eleştirinizi düşünerek yapın.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Yer kaplamasını istemedim doğrusu.

Bu arada melek kanadı resmimi beğenmedin ama bunu beğendin. İnsan emek vererek kazanmalı. Teşekkür edelim. En azından senin gönlünü aldım :teselli:
Yoo onuda beğendim. Dedim ya gözlerim yasardı. Ya da gözlerim yasardığı için tam net göremedim bilmiyorum. -_- Yenilerini bekliyoruz. ^_^

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Söylenecek Bir Hatan Yok Sadece Mimarlığın Kötü Biraz Daha mimarlık hakkında eğitici videolar izleyerek kendi yaptıklarını geliştirmeye çalış şimdi sen burda 15 odun 5 kuvars merdiveni koymuşsun ama bu kadarla bitmez bu azcık çabala ve emek ver bu iş olur.

İmanOyuncu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel yorum attığınız için teşekkür ederiz ::yastık:

Kardeşim Söylenecek Bir Hatan Yok Sadece Mimarlığın Kötü Biraz Daha mimarlık hakkında eğitici videolar izleyerek kendi yaptıklarını geliştirmeye çalış şimdi sen burda 15 odun 5 kuvars merdiveni koymuşsun ama bu kadarla bitmez bu azcık çabala ve emek ver bu iş olur.

Zaten benim işim böyle basit evler yaparak kendimi bir mimar sanmam değil. Çabalayarak mimarlaşmaya başlıyormuyum onu soruyorum.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak kare yap diye birsey demedim.Yuvarlakta yap karar senin ama yuvarlak yapmaya çalışmış olman eğim, blok uyumu ve derinliği boş vermen anlamına gelmez.Eğer kendini mimar olarak görüyorsan terraform uygun değil ise terraform'uda kendin yapmak zorundasın.
Bana eğim,blok uyumu ve derinlik kavramlarını açıkla! 120 saniyen var.
Süren doldu.ATILDIN!