Yer kaplamasını istemedim doğrusu.Sanırım Çin lokantası yapmıssın. Mutfak yok cünkü. Direk denizden tutup çiğ çiğ yeriz sorun yok cok güzel olmus.
Üstelik hatan illaki olucaktır, hatasız kul olmaz derler. Zaten hatan yoksa kul olmazsın.
Sanırım Çin lokantası yapmıssın. Mutfak yok cünkü. Direk denizden tutup çiğ çiğ yeriz sorun yok cok güzel olmus.
Üstelik hatan illaki olucaktır, hatasız kul olmaz derler. Zaten hatan yoksa kul olmazsın.
Arkadaş profesyonel değil. Bu şekilde bir eleştiriyi hak etmiyor bence. Lütfen eleştirinizi düşünerek yapın.İlk olarak kare yap diye birsey demedim.Yuvarlakta yap karar senin ama yuvarlak yapmaya çalışmış olman eğim, blok uyumu ve derinliği boş vermen anlamına gelmez.Eğer kendini mimar olarak görüyorsan terraform uygun değil ise terraform'uda kendin yapmak zorundasın.
Yoo onuda beğendim. Dedim ya gözlerim yasardı. Ya da gözlerim yasardığı için tam net göremedim bilmiyorum.Yer kaplamasını istemedim doğrusu.
Bu arada melek kanadı resmimi beğenmedin ama bunu beğendin. İnsan emek vererek kazanmalı. Teşekkür edelim. En azından senin gönlünü aldım :teselli:
Profesyonel gibi davranıyor,ozaman bu eleştiriyi kabullenmeli.Arkadaş profesyonel değil. Bu şekilde bir eleştiriyi hak etmiyor bence. Lütfen eleştirinizi düşünerek yapın.
Kardeşim Söylenecek Bir Hatan Yok Sadece Mimarlığın Kötü Biraz Daha mimarlık hakkında eğitici videolar izleyerek kendi yaptıklarını geliştirmeye çalış şimdi sen burda 15 odun 5 kuvars merdiveni koymuşsun ama bu kadarla bitmez bu azcık çabala ve emek ver bu iş olur.
çok da kötü değilçok iyi değil![]()
Bana eğim,blok uyumu ve derinlik kavramlarını açıkla! 120 saniyen var.İlk olarak kare yap diye birsey demedim.Yuvarlakta yap karar senin ama yuvarlak yapmaya çalışmış olman eğim, blok uyumu ve derinliği boş vermen anlamına gelmez.Eğer kendini mimar olarak görüyorsan terraform uygun değil ise terraform'uda kendin yapmak zorundasın.