SahinCRAFT ekip kuruyor !

odogansahin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SAHİNCRAFT
(Server açıktır)

Ekip baş vurusu Alınacak Kişide Aranan Şartlar:
  • Minimum 16 Yaşında Olmak Ve Yaşından Küçük Veya Büyük Davranmamak.
  • Haftada En Az 14 Saat Sunucu ile ilgilenmek.
  • Diğer Oyuncularla Aşırı Rekabet Içinde Olmamak.
  • Türkçeyi Iyi Kullanmak. Yazım Yanlışı Ve Anlatım Bozukluklarını Mümkün Olduğunca Az Yapmak. (Düzgün Türkçe Ile Yazılmamış Başvurular Dikkate Alınmadan Reddedilecektir. Lütfen Tüm Kelimelerin Baş Harfini Büyük Yazma Gibi Genel Hataları Yapmamaya Özen Gösteriniz)
  • Minecraft Sunucularıyla Ilgili Deneyimli Olmak.
  • Başkalarının Fikirlerine Karşı Açık Görüşlü Olmak.
  • Uyumlu Bir Kişiliğe Sahip Olmak.
  • Sakin Birisi Olmak. Oyuncularla Bir Sorun Yaşasa Bile Sakinliğini Ve Ciddiyetini Koruyabilmek.
  • Kendinden Üst Yetkililerin Fikirlerine Saygı Duymak.
  • Tüm Şartları Okumuş Ve Anlamış Olmak. Şartları Okuyup Anlamadıysanız Başvuru Yapmayınız.
Başvuru bilgileri Bilgiler:

Ad-Soyad :

Oyundaki İsim :

Doğum Tarihi :

Sosyal Medya Hesaplarınız (Facebook, Youtube vs.) :

Öğrenci misiniz? Öğrenciyseniz hangi eğitim seviyesindesiniz? (Lise, üniversite vs.) Okul saatleriniz nelerdir?
Hangi bölüm için başvuru yapıyorsun ( Pluginer - builder - rehber)

Sunucuya Katkılarınız:
Sizi neden seçmeliyiz? Seçilirseniz bize sağlayacağınız katkı nedir?

Sunucuya haftalık olarak ayırabileceğiniz zaman ne kadar?

Okulunuz sunucuya ayıracağınız zamanı büyük bir ölçüde etkileyecek mi?

Eklemek istediğiniz, kendiniz hakkında sunucuya yararlı olacağınızı düşündüğünüz başka bir şey var mı?

Deneyimleriniz:
Daha önce bir sunucuda yetkili oldunuz mu? Olduysanız hangi sunucularda?

İnternet'te daha önce başka bir projede çalıştınız mı? Çalıştıysanız nerelerde?

ArtzEge

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad : Ayaz

BU ARADA EKLEMEK İSTİYORUM. Bütün Kelimelerin Baş Harfi Büyük YAZILMAZ ! . Doğrusu -> Bütün kelimelerin baş harfi büyük yazılmaz

Oyundaki İsim : iAyazWinner_V1

Doğum Tarihi : 17/09/2001

Sosyal Medya Hesaplarınız (Facebook, Youtube vs.) : Eem genel değilde size paylaşsam :)

Öğrenci misiniz? Öğrenciyseniz hangi eğitim seviyesindesiniz? (Lise, üniversite vs.) Okul saatleriniz nelerdir? Lise saat 8.30 ' dan 15.00'a kadardır

Hangi bölüm için başvuru yapıyorsun ( Pluginer - builder - rehber) Pluginer diyeceğim çünkü kendim adıma yazdığım skriptler var

Sunucuya Katkılarınız:
Sizi neden seçmeliyiz? Seçilirseniz bize sağlayacağınız katkı nedir? Gerek maddi-manevi destek olsun gerek dost arkadaş desteği olsun
Niçin beni seçmelisiniz?: Aslında sizin açıklamalarınızı vesayre çok sevdim uygun olabilirsiniz gibi gözüküyor umarım sizede öyle gözükür

Sunucuya haftalık olarak ayırabileceğiniz zaman ne kadar? Haftalık olarak hafta içi en fazla 1 saat hafta sonu 8-9 saat belki 6-7 yani değişir ama 14 saati geçerim

Okulunuz sunucuya ayıracağınız zamanı büyük bir ölçüde etkileyecek mi? Fazla etkilemez zaten istersek yaparız. Ben gereği kadar çalışıyorum, teşekkürler :)

Eklemek istediğiniz, kendiniz hakkında sunucuya yararlı olacağınızı düşündüğünüz başka bir şey var mı?
Sunucumuzda plugin,skript,hile kodlaması gibi birçok şey satabiliriz
Bu paralarda size gelir bende üç beş bişi alırım işte :)

Deneyimleriniz:
Daha önce bir sunucuda yetkili oldunuz mu? Olduysanız hangi sunucularda? Evet geçen sene kapananan AnkaNetwork'de Bir dönem skript yazıp skripter olmuştum.(AnkaNetwork diyorum bakın en gelişmiş pvp serveri ve orada skripterim)

İnternet'te daha önce başka bir projede çalıştınız mı? Çalıştıysanız nerelerde?
Elbette hatta yetkiliyim bile ucankofte . online

UMARIM ALINIRIM :)

Manyaaq

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Başvuru bilgileri:

Ad-Soyad : Buğra

Oyundaki İsim : _Skorpix_

Doğum Tarihi : 31 Ekim 2001

Sosyal Medya Hesaplarınız (Facebook, Youtube vs.) : Youtube; GNV Buğra "Face kullanmıyorum" "Yerine İnsta kullanıyorum."

Öğrenci misiniz? Öğrenciyseniz hangi eğitim seviyesindesiniz? (Lise, üniversite vs.) Okul saatleriniz nelerdir? : Öğrenciyim, Lise, 7:00 - 16:00
Hangi bölüm için başvuru yapıyorsun ( Pluginer - builder - rehber) Bu bölümler bana uygun değil, anlayışlı olursanız Adminlik istiyorum.

Sunucuya Katkılarınız: Eventlerde yardımcı olurum.
Sizi neden seçmeliyiz? Seçilirseniz bize sağlayacağınız katkı nedir? : 5-6 Yıllık deneyimim var, seçerseniz server içi çoğu katkıyı sağlarım.

Sunucuya haftalık olarak ayırabileceğiniz zaman ne kadar? : HaftaSonu 8'er Haftaİçi ise 3'er saat olmak üzere ortalama 31 Saat ayırabilirim.

Okulunuz sunucuya ayıracağınız zamanı büyük bir ölçüde etkileyecek mi? : Büyük ölçüde elbette etkiler. Hafta içi 3'er saat girebilirim. Fakat hafta sonu uzun süre girebilme şansım var.

Eklemek istediğiniz, kendiniz hakkında sunucuya yararlı olacağınızı düşündüğünüz başka bir şey var mı? : Server IP öğrenince bi bakarım eksik olanları söylerim zaten.

Deneyimleriniz: Bu yaz ve geçen yaz çoğu serverde başadminlik ve moderatörlük yapmışlığım var.
Daha önce bir sunucuda yetkili oldunuz mu? Olduysanız hangi sunucularda? : FireSkys ve MCOyun gibi serverlerde oldum üstte de dediğim gibi çoğu serverde yetkili olmuşluğum vardır.

İnternet'te daha önce başka bir projede çalıştınız mı? Çalıştıysanız nerelerde? : İnternette daha önce hiçbir projede çalışmadım, fakat MC üzerinden sorarsanız çoğu proje üzerinde az da olsa katkım vardır.

İnşallah seçilirim, hayırlı günler.