SahteChat | Tamamen Kendi Eklentim | 1.7.2 | Minecraft Türk Plugin

Oyunizm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evet öyle olaylar ortaya çıkabiliyor. NiceCraft adlı nitrado sunucumda denediğimde ise "ben hackır değilim biri beni hecklediiiii" cevabı çıktı. Komutum : "/sc memo16 ben oyunda huzuni hack kullaniyom xD" :D[DOUBLEPOST=1406574893,1406574751][/DOUBLEPOST]
O değilde "ibo16" diye biri vardı sunucumda, "/sc ibo16 ben ibo, ben diyince akla ibrahimoviç gelir xD" yazınca cevabı "lan olum kim benim yerime konuşuyor ikinci bir ruhum yokki ***"

Harbi Komedi Ya Gülmekten Ölecem Kesin Denicem Bunu :D

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
/sc aliasini degistir bence SuperCensor kullanicilarini kotu etkiler. Mycommand kullanan arkadaslar /mycmd-runas player <Oyuncu> <mesaj> komutu ilede bunu yapabilirsiniz. Ayrica mesaj yerine komutta girebilirsiniz

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
/sc aliasini degistir bence SuperCensor kullanicilarini kotu etkiler. Mycommand kullanan arkadaslar /mycmd-runas player <Oyuncu> <mesaj> komutu ilede bunu yapabilirsiniz. Ayrica mesaj yerine komutta girebilirsiniz
Sadece /sc komutu yok, /sahtechat komutuda var. 8 sözcük yazarlar heralde.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Sen gerçekten bir türk pluginin yerine SuperCensor olan yabancı bir pluginmi tercih ederdin ?
Kardeşim SuperCensor'daki içerik: Küfür engelleme, reklam engelleme, link engelleme, Caps lock engelleme, chat silme ve daha bir sürü özellik var. Ben yabancı türk ayrımı yapmam ayrıca kaliteli olan neyse onu kullanırım.

Bu arada pluginin kötü değil yanlış anlama.

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılı bir eklenti tebrikler.
Teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1406827202,1406827097][/DOUBLEPOST]
Kardeşim SuperCensor'daki içerik: Küfür engelleme, reklam engelleme, link engelleme, Caps lock engelleme, chat silme ve daha bir sürü özellik var. Ben yabancı türk ayrımı yapmam ayrıca kaliteli olan neyse onu kullanırım.

Bu arada pluginin kötü değil yanlış anlama.
SuperCensor yerine Sohbet-Gardiyanı ve Küfür-Engelleyici kullanabilirsin o zaman.