GolcuOsman
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
skript ile bloklu saklambaç plugini yapılabilirmi yapılırsa nasıl yapılır?
Skript ile demiştim?10USD gibi makul bir fiyata alabilirsin. Spigot üzerinden alınıyor.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.tıklayarak bakabilirisin.
Skript ile yapsan çok hatalar oluşacağını sende biliyorsun sanırsam.Skript ile demiştim?
Skript ile yapsan çok hatalar oluşacağını sende biliyorsun sanırsam.
Evet.Böyle bir şey olabilir ama serverin büyük bir rama sahip olması gerekir. Önceden forumda /gizlen diye bir komut oluşturlduğunu hatırlıyorum bu komutu alıp yapılabilir.Ve blok yürüme animasyonu gibi bir şey skript üzerinde olamaz diye biliyorum.sistem olarak nasıl yapılır?
her saniye alıtna blokmu teleportluyacak
Skript ile yapsan çok hatalar oluşacağını sende biliyorsun sanırsam.
yapılabilir neden yapılmasın düzgün yaparsan bir cacık bile yapmaz.Evet.Böyle bir şey olabilir ama serverin büyük bir rama sahip olması gerekir. Önceden forumda /gizlen diye bir komut oluşturlduğunu hatırlıyorum bu komutu alıp yapılabilir.Ve blok yürüme animasyonu gibi bir şey skript üzerinde olamaz diye biliyorum.
falling blok sürekli adamı ittirmezmi?falling block durmadan oyuncuya ışınlandırılır ve falling blockun bloğa dönüşme eventi iptal edilir.
falling blok sürekli adamı ittirmezmi?
düşen blok 1 saniyeliğine yerleşecek sonra kaybolacak öyle değilmi? öyleyse yerleşir yerleşmez adamı ittirirHayır. Öyle olsa böyle bir oyun olmazdı.