Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@afesraca
Eğer sunucunuz kapanmadan önce sürekli katılan ayrılan oyuncular görüyorsanız -ki nickleri saçmadır ng5safs9rx gibi- bu o vakit bottur. Fakat ram düşüklüğünden sunucu kapanıyorsa o zaten başka bir durum.
Sunucunuzda aktif bir anitbot pluginin olduğundan emin olun.
Bende bi ara bot atıyodum sunuculara (bırkatım) bi ayarla botlar gözükmüyo direk sunucu çöküyo ya rami yükseltceksin yada güzel bi bot koruması bulcaksın.
Dos atak saldırılarından olabilir. Linux Centos makinelerde engelleme komutları var ama hostun büyük ihtimalle Nitrado. Yapacak bir şey yok diyebilirim.
Büyük ihtimalle pluginlerinde hata vardır. Nitrado kullanıyorsan panele girip anasayfadan rahatça çözebilirsin. Saldırı alıyorsan antibot yeterli olucaktır diye düşünüyorum.
İndirdikden sonra eski craftbukkit.jar'ı siliniz yerine bunu yükleyiniz.
Eğer tab listenizde sorun olursa essentials configden change-playerlist : false yapınız, MyTabList pluginini kullanmanız ideal olabilir.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.