SaltanatNW Pluginer Alımları

Deniz5676

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Ben SaltanatNW BasAdmini Deniz SaltanatNW Pluginer Alımı Başladı! Sebebi ise ChestShopu Halledemiyoruz! Kısa Bir Form Gerek: Adınız: Soyadınız: Yaşınız: Skype: Kaç Yıldız Pluginerlikle Ugrasıyorsunuz: neden biz: neden sizi Seçmeliyiz: NOT:IPler Skype üzerinden Verilecektir

Arkadaslar Admin Alımlarımız Aktif Oldu

Canerbeymc

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad: Caner Can
Soyad: Öziş
Kaç Yıldır Pluginerlikle Ugrasıyorsunuz: 5 Yıldır Uğraşıyorum
Neden Seni Seçmeliyiz: Ben sunucunuzu yukarlara taşımayı çok isterim. Sunucunuzda hatalar varsa düzeltmeye her zaman hazırım.

Deniz5676

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

svennand33

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kısa Bir Form Gerek: Adınız:Muhammet Soyadınız:Ünel Yaşınız:14 Skype:medicforthewin Kaç Yıldız Pluginerlikle Ugrasıyorsunuz:2 neden biz: neden sizi Seçmeliyiz:Adminlikle Çok İlgiliyim

Deniz5676

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kısa Bir Form Gerek: Adınız:Muhammet Soyadınız:Ünel Yaşınız:14 Skype:medicforthewin Kaç Yıldız Pluginerlikle Ugrasıyorsunuz:2 neden biz: neden sizi Seçmeliyiz:Adminlikle Çok İlgiliyim ALım bitti

xSynapseFan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamlar konunuza düzen çekerseniz daha güzel bir izlenim çıkarabilirsiniz Örneğin:Yan yana yazmak yerine doldurulacak olan formu kopyalanabilir bir şekilde yaparsanız daha kolay olabilir.
İyi forumlar...

hknkpr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad: Hakan
Soyad: Arıcı
Skype: whyvezir ( siz verirseniz ekliyebilirim skype adresim hatalı olduğu için gözükmüyor. )
Kaç Yıldır Pluginerlikle Ugrasıyorsunuz: 3 Yıldır.
Neden Seni Seçmeliyiz: Sunucunuzu diğer sunuculardan farklı tutmaya çalışırım , eksikler varsa tamamlarım gereğini yaparım sunucuyu en iyi olması için çaba gösteririm.