Salvamanta Sinematiği Görüş ve Öneriler

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Beyler başlıkta belirttiğim gibi, sizce sinematik alanında iyi miyim, kendimi geliştiriyor muyum? Bana önerebileceğiniz ayarlar, efektler var mı? Bilmiyorsanız bildiğini düşündüğünüz kişileri etiketler misiniz? Tşk.

@RedIsBack
@Red_
@Zurinqun
@Schaffer79
@ZakaTPakaBLoTS
@Tratsel
@Bestia II
@Alkar
@GodofMilker
@rayandu06
@SincapTR
@Tario76
@yoloman
@RepublicanSensei
@BT_GoD
@Osndbk41
@KadirBerk
@Iskefiyeli18
@JusticeWhipsSs
@umut_
@Sergunkorowakurwa

Etiket listesini de çaldım isminiz yoksa belirtin eklerim ^^

Son düzenleme:
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Ben beğendim müzik hoş kararan yerler de hoş ama sinematik olayım derken yapıyı gösterememişsin bence biraz daha genel görüntülere yer vermeni öneririm.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Başlangıçtaki gemiyi gösterirken tam belirginleştiği zaman başka daha genel bir şeyi göstermek gibi şeyler ve o anda müziği harekete geçirmek daha üyü olur bence :( (müziği daha hareketli yapmak düyürüm*)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Hub Lobisi Hoş Olmuş Facitonda Onun Kadar Olmasada Gideri Var :p

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Ben beğendim müzik hoş kararan yerler de hoş ama sinematik olayım derken yapıyı gösterememişsin bence biraz daha genel görüntülere yer vermeni öneririm.
Başlangıçtaki gemiyi gösterirken tam belirginleştiği zaman başka daha genel bir şeyi göstermek gibi şeyler ve o anda müziği harekete geçirmek daha üyü olur bence :( (müziği daha hareketli yapmak düyürüm*)
Hub Lobisi Hoş Olmuş Facitonda Onun Kadar Olmasada Gideri Var :p
Videonun açıklama kısmında yazıyor zaten bu sadece ön gösterimi haritanın tamamını göstermek istemedik ^^ Sağolun
Doku paketini değiştir bence :( ama güzel olmuş..
Önerebileceğin bir doku paketi var mı :D

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum böyle yapıları ya, elinize sağlık tekrar gözlerimiz güzel şeyler gördü sayenizde :)