Salvezza Mimarlık Topluluğu Başvurusu

zBL3ND

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Salvezza Mimarlık Topluluğu Başvuru

Tanışalım!

Baş Mimar ; ItsFam
Usta Mimar Tizy_ , DarkGamer_PvP ,Merthan_Bey
Discord MOD zBL3ND , Merthan_Bey

Mimar zBL3ND

Adın Nedir ?
Yaşınız Kaç ?
Ne Zamandır Yapı Yapıyorsun ?
Bize Yaptığın Yapıların Örnek Fotoğraflarını Atar mısın ?
Diğer yapı Ekipleriyle Çalışma Konusunda Deneyiminiz Var mı ?
Sizce Ne Tür Bir Bina Stili Seçiyorsunuz ? / Örnekler Veriniz.
Basit Bir Minecraft SkyPvP Düşünün Haritayı Hazırlamaya Nasıl Başlardınız ? / Referans Olarak ne Kullanırdınız.
Haritanızda İnsanın Dışarı Çıkmasını Engellemeniz İçin Nasıl Fiziksel Engeller Koyardınız ? / Diğer İnşaatçılardan Farklı Ne Yaparsınız ?
Blok Paletlerde Deneyiminiz Nedir ? / Kullandığınız İyi Bir Doku Ve Renk Paketi Örneği Verebilir misiniz ?
OITQ haritasında olduğu gibi oyuncuları bir yere nasıl yönlendirirsiniz ? / Örnekler veriniz.
Başka İnsanlarla Çalışırken hiçbir Sorun Yaşadınız Mı Veya Engeller ? / Takım Halinde mi Çalışmayı Tercih Edersiniz Yoksa Tek Başınıza mı ?
Eklemek İstediğiniz Herhangi Bir Şey Var mı ?
Yetkililere Karşı Veya Tavsiyelere Karşı Anlayışlı Olur musunuz ?

Ne Sıklıkla Girersiniz ?

Discord IP:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

139949

Ekli dosyalar

• WhatsApp_Image_2019-10-29_at_00.26.36.jpg
    WhatsApp_Image_2019-10-29_at_00.26.36.jpg
    12.3 KB · Görüntüleme: 2,017
Son düzenleme:

xRektMan

Varsa bi derdin, gel benle konuş derdim.
En iyi cevaplar
0
Adın Nedir ? Yunus
Yaşınız Kaç ? 15
Ne Zamandır Yapı Yapıyorsun ? 5 yıl
Bize Yaptığın Yapıların Örnek Fotoğraflarını Atar mısın ? Çekdeydim keşke pişman oldumm :(
Diğer yapı Ekipleriyle Çalışma Konusunda Deneyiminiz Var mı ? evt tabiiki
Sizce Ne Tür Bir Bina Stili Seçiyorsunuz ? / Örnekler Veriniz. Ortaçağ Bana Dha Havalı Geliyor
Basit Bir Minecraft SkyPvP Düşünün Haritayı Hazırlamaya Nasıl Başlardınız ? / Referans Olarak ne Kullanırdınız. Kodlarla Başlarımm :)
Haritanızda İnsanın Dışarı Çıkmasını Engellemeniz İçin Nasıl Fiziksel Engeller Koyardınız ? / Diğer İnşaatçılardan Farklı Ne Yaparsınız ? Diğer Mimarlar Çoğunlukla Barier Döşüyor Ama ben bildiğim kodlarla oyuncu dışarıya 1 blok attığında otomatik olarak onu geri atacak bir yer yapardım :)
Blok Paletlerde Deneyiminiz Nedir ? / Kullandığınız İyi Bir Doku Ve Renk Paketi Örneği Verebilir misiniz ? Bu İş İçin Evet Pack Önemli Ama Benim İçin Kullandığım Packte Yapı Nasıl Görünüyorsa Yaptığım Yapıyı O Packe Göre Tasarlarım
Başka İnsanlarla Çalışırken hiçbir Sorun Yaşadınız Mı Veya Engeller ? / Takım Halinde mi Çalışmayı Tercih Edersiniz Yoksa Tek Başınıza mı ? Takım Halinde Daha Rahat Çalışırım Ama Takım Arkadaşlarım Yaptığım Yapıyı Elliyorsa Tek Başıma Yapmayı Tercih Ederim
Eklemek İstediğiniz Herhangi Bir Şey Var mı ? Bu Kadar Bence Yterli Anlayışınız İçin Teşekkürler..
Yetkililere Karşı Veya Tavsiyelere Karşı Anlayışlı Olur musunuz ? Evet Tabiiki Bundan Emin Olabilirsiniz
Ne Sıklıkla Girersiniz ?
Ne Zaman İstersenizz :)

zBL3ND

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adın Nedir ? Yunus
Yaşınız Kaç ? 15
Ne Zamandır Yapı Yapıyorsun ? 5 yıl
Bize Yaptığın Yapıların Örnek Fotoğraflarını Atar mısın ? Çekdeydim keşke pişman oldumm :(
Diğer yapı Ekipleriyle Çalışma Konusunda Deneyiminiz Var mı ? evt tabiiki
Sizce Ne Tür Bir Bina Stili Seçiyorsunuz ? / Örnekler Veriniz. Ortaçağ Bana Dha Havalı Geliyor
Basit Bir Minecraft SkyPvP Düşünün Haritayı Hazırlamaya Nasıl Başlardınız ? / Referans Olarak ne Kullanırdınız. Kodlarla Başlarımm :)
Haritanızda İnsanın Dışarı Çıkmasını Engellemeniz İçin Nasıl Fiziksel Engeller Koyardınız ? / Diğer İnşaatçılardan Farklı Ne Yaparsınız ? Diğer Mimarlar Çoğunlukla Barier Döşüyor Ama ben bildiğim kodlarla oyuncu dışarıya 1 blok attığında otomatik olarak onu geri atacak bir yer yapardım :)
Blok Paletlerde Deneyiminiz Nedir ? / Kullandığınız İyi Bir Doku Ve Renk Paketi Örneği Verebilir misiniz ? Bu İş İçin Evet Pack Önemli Ama Benim İçin Kullandığım Packte Yapı Nasıl Görünüyorsa Yaptığım Yapıyı O Packe Göre Tasarlarım
Başka İnsanlarla Çalışırken hiçbir Sorun Yaşadınız Mı Veya Engeller ? / Takım Halinde mi Çalışmayı Tercih Edersiniz Yoksa Tek Başınıza mı ? Takım Halinde Daha Rahat Çalışırım Ama Takım Arkadaşlarım Yaptığım Yapıyı Elliyorsa Tek Başıma Yapmayı Tercih Ederim
Eklemek İstediğiniz Herhangi Bir Şey Var mı ? Bu Kadar Bence Yterli Anlayışınız İçin Teşekkürler..
Yetkililere Karşı Veya Tavsiyelere Karşı Anlayışlı Olur musunuz ? Evet Tabiiki Bundan Emin Olabilirsiniz
Ne Sıklıkla Girersiniz ?
Ne Zaman İstersenizz :)
Dostum Discord adresi yukarda yazıyor gelir misin ? (arada space var onu birleştir)