Samsung Galaxy J7 2016 Telefonumun LCD Ekranı

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Herkese selamlar sevgiler,
2 gün önce telefonum yere düşürdüm ve zannedersem LCD ekranım bozuldu.
Dokunmatik ekranda sorun yok, darbe izi falanda yok.
Servise dün yolladım.
Telefonun düştüğüne dair hiçbir elle tutulur gözle görülür bir şey yok.
Yani darbe izi falan, çatlak kırık, çizik.
Acaba benden ücret talep ederler mi ?
Ederlerse ne kadar bir ücret talep ederler ?

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Garanti süresi devam ediyorsa sorun olmaz , Arkadaşın da ekran ve batarya değişmişti serviste ücret talep edilmedi.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Merhaba,
Garanti kapsamında ;
Benim bildiğim kadarıyla düşürdüğünüzde, suya soktuğunuzda, nemlendiğinde oluşabilecek hasarlardan 'Kullanıcı Hatası' başlığıyla ya geri gönderiliyor yada ücret talep ediliyor. Garanti her şeyi karşılamaz. Keşke 425 ödeyeceğinize satıp 425 katıp yenisini alsaydınız diyecem oda biraz mantıksız olucak. İyi etmişsin.

Mcdikmen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Garanti kapsamında ;
Benim bildiğim kadarıyla düşürdüğünüzde, suya soktuğunuzda, nemlendiğinde oluşabilecek hasarlardan 'Kullanıcı Hatası' başlığıyla ya geri gönderiliyor yada ücret talep ediliyor. Garanti her şeyi karşılamaz. Keşke 425 ödeyeceğinize satıp 425 katıp yenisini alsaydınız diyecem oda biraz mantıksız olucak. İyi etmişsin.
Benim telefon tuvalete düşmüştü. :D Garanti karşıladı, çok ilginç değil mi ? :ha:

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
:( Geçmiş olsun hocam @xLood un dediği gibi oldu herhalde ücret talep etmemeleri lazımdı
Ama hata benim -_-
Merhaba,
Garanti kapsamında ;
Biraz mantıksız olurdu.
Vay canına :D
Benim telefonun durup dururken içi yandı adamalr kullanıcı hatası deyip gönderdiler :D
Ahahaa :D