UtkuÖZKAN
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Assasin Creed konusu dışında ki konulara katılmıyorum. Tabi kullanıcıya göre değişir.Bana göre büyük bir fiyat ve dınanım fiyaskosu.S3'ten sonraki s4 ve s5 Assains Creed gibi
Assasin Creed konusu dışında ki konulara katılmıyorum. Tabi kullanıcıya göre değişir.Bana göre büyük bir fiyat ve dınanım fiyaskosu.S3'ten sonraki s4 ve s5 Assains Creed gibi
S3 kullaniosan 1 salise gozunu ayirma.asiri kırılgan bir yapi var s3te.Assasin Creed konusu dışında ki konulara katılmıyorum. Tabi kullanıcıya göre değişir.
S4 kullanıyorum ama evde s3 olduğu için inceler ve bakarım. Tavsiye için saol.S3 kullaniosan 1 salise gozunu ayirma.asiri kırılgan bir yapi var s3te.
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakmana gerek yok videolari izle.S4 kullanıyorum ama evde s3 olduğu için inceler ve bakarım. Tavsiye için saol.
Seni koreliler görecek.PEKİ ZEKİ MÜRENDE BİZİ GÖRECEKMİ ?
![]()
Profildeki alman asıllı laSeni koreliler görecek.![]()
Yazdığını tam anlamadım vallaha.Profildeki alman asıllı la
Neden koreliler açıklarsan yardımcı olurumYazdığını tam anlamadım vallaha.
Samsung Kore firması ya o yüzden şey etti idim. :bNeden koreliler açıklarsan yardımcı olurum![]()
Bende profilimdekini koreli sandın sandım bu yüzden profilimdeki alman asıllı dedimSamsung Kore firması ya o yüzden şey etti idim. :b
Harbi o kim ki? :bBende profilimdekini koreli sandın sandım bu yüzden profilimdeki alman asıllı dedim![]()
Ebba zingmarkHarbi o kim ki? :b
Müzisyen felan mı. Ben hala bilmiyorum. Kendimi ezik gibi hissettim.Ben gelmesem ebba kim tanımıcaktınız![]()