cabbarking
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
- Ruh hali
Merhaba arkadaşlar emek skyblock sunucumda kullanacağım sanal market skripti arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz
Değerli açıklaman için teşekkürler.SanalMarket skripti 1gb makinede bile lag yapmaz. Sistemi düşünmeden skript lag yaratır demek saçmalık. Skriptin yapacağı şeyde basit;
Alım için eşyaya tıkladığında;
Oyuncunun parasını kontrol et fiyattan büyükse devam et
Oyuncunun parasından fiyatı çıkar
Oyuncuya eşyayı ver
Satım için eşyaya tıklandığında;
Oyuncunun envanterinde o kadar eşya var mı kontrol et
Oyuncunun envanterindeki eşya miktarını o eşyanın birim satış fiyatıyla çarp oyuncunun bakiyesine ekle.
Oyuncudan o eşyayı al.
Aynı anda 200 kişi eşya almayacağına göre de sıkıntı yok
Ha skript kullanın demiyorum, ben olsam ben de eklenti kullanırdım bunun için fakat sadece şu lag olayına açıklık getirmek istedim.
Sanırım demek istediğin şu > bir skripter skripte lag yaratabilir dedi fln geçti aklında eğerki yanlış düşünüyorsam affola gerçekten ne demek istediğini merakettimSanal market skriptinin ücretsiz versiyonunu asla internette bulamazsın. Ama şunu bir değerlendir; https://forum.gamer.com.tr/indirmel...54-adet-itemli-market-100-yaml-0-variable.37/
Değerli açıklaman için teşekkürler.
Ancak benim belirtmek istediğim şey şu kimse ücretsiz bir şekilde function olarak kodlamayacağı için 100 satırda kod bitmez min.500 satır bir kod bekliyorum bu markette.
Eğerki çok fazla satır olursa ve bu satırların uzunluğuda abartılırsa sunucu açılırken satırları okuması,hata varmı diye ayıklaması uzun sürecektir.
Bu nedenden dolayı lag yazdım yanlış yazmış olabilirim kb.
Sanırım demek istediğin şu > bir skripter skripte lag yaratabilir dedi fln geçti aklında eğerki yanlış düşünüyorsam affola gerçekten ne demek istediğini merakettim