Sanal Market

IMGS ROYALE

play.imaginesmc.net
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz sanal market eklentisi varmı ücretli ücretsiz fark etmez.

IMGS ROYALE

play.imaginesmc.net
En iyi cevaplar
0
Kardesim o çok uğraştırır benim yapmak istediğim çok kapsamlı satış bölümü alma bölümü falan olucak mutlaka vardır bi eklentide ben bulamadım.

BuraK4850

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kısacası Şöyle İstiyorsun;

Bir Komut Yazıp (/satis) Menü Gelicek Ordan Para Karşılığı İtem Felan Alıncak

Bumu?

BuraK4850

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nasıl Yani Dediğim Şu Benim Anladığıma Göre Bir Menü Olucak O Komutla Menüye Giriceksin Ordan Hangi İtemi Almak İstiyorsan Ona Tıklicaksın Ve Bir Miktar Para Karşılığı İtemi Alıcak Bumu Yani?

IMGS ROYALE

play.imaginesmc.net
En iyi cevaplar
0
/market komutu ile iki ayrı simge olucak biri market biri satış ikisindede aynı eşyalar olucak ama birinde alıcaz birinde satıcaz, satış başka insanlar arasında olmayacak tıkladığında otomatik satmış olucak fiyat falan yazıcak.

IMGS ROYALE

play.imaginesmc.net
En iyi cevaplar
0
İnsanlar kendi marketlerini yaratmayacak aldıklarında sunucudan alıcaklar sattıklarında ise sunucuya satıcaklar yani oyuncular arası ticaret olmucak

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elimde bir skript var dediğin gibi fakat bendeki kredi sistemli gerçek parayla alınacak market.

IMGS ROYALE

play.imaginesmc.net
En iyi cevaplar
0
kredi sistemi falan istemiyorum GUI Market olacak satış ve alış bölümü olacak ama oyuncular arasında olmayacak veya satış ve alış tek bölümde olucak.

srbrine

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
onun için herşeyin satışını ekleyeceksen uzun bir kod yazman gerekebilir plugin chestcommands