Sanal Survival - Ipeksi Spawner / Köylü Takas / Ve birçok Özellik.

Server Güzelmi?

• Güzel

• Geliştirilebilir

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

SkcNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Daha sonra Play.SanalCraft.ml:2017 olan IP adresiyle oyuna giriş yapabilirsiniz.

Sunucuya 1.8x veya 1.9x ile girmenizi tavsiye ederiz.

Kolay survivaldır zevk alcağınızı umarım
Yakında arsa satışlarımız olcak ama şimdilik değil oylama sonucu
Kafa düşürme eklentimiz sayesinde, savaşta kafa düşürebilirsiniz.
Vip özelliklerini öğrenmek için oyun içinde /vip yazabilirsiniz.

Hile kullananlar affedilmez ilk uyarı 1gün jail 2. 2gün jail 3. ise sınırsız bandır,tabii ki ama ss olmadan bir şey yapmıyoruz oyuncular hack bakarmısın dersede ilgilenmiyoruz..
Sunucumuzda küfür,ırkçılık,ailevi yasaktır ırkçılık sınırsız mute sebebidir ailevi 15dk küfür ise 3 dakkadır.

En kolay şekilde, görev yaparak kazanabilirsiniz /jobs yazarak detaylı bilgi elde edinebilirsiniz

Yetkililer
Kurucu; blood_MC
Kurucu; YağızBaşkan
Denemerehber: Alınacaktır.

Kapasite: 50 Artırılabilir
Sunucu türü: Survival

Dikkat: Portu Yazmassanız Servere Giremessiniz..
SERVER IP: Play.SanalCraft.ml:2017

Play.SanalCraft.ml:2017

2017-08-25_17.11.55-min.png

Market:
2017-08-25_17.12.07-min.png

Bilgi:
2017-08-25_17.12.25-min.png

Hapishane:
2017-08-25_17.12.37-min.png

Orman:
2017-08-25_17.13.28-min.png

Arena:
2017-08-25_17.13.43-min.png

Parkur:
2017-08-25_17.14.19-min.png

blood_MC skypesi - Emre.Trick
YagizBaskan skypesi - longra7

Not: Konu düzeni bana ait değildir googlede arattım bunlar çıktı iyi günler.

Ekli dosyalar

• 2017-08-25_17.13.01-min.png
    2017-08-25_17.13.01-min.png
    485.7 KB · Görüntüleme: 533
K

KingCaganTR

Ziyaretçi
...............
Gelismeli..Mapler Calıntı.. Kendiniz Yapın Emek Verin..Azcık Yenilik Getirin..
..............

Son düzenleme:

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zamanında cihadın yanında çalışan eleman şimdi cihadın pluginlerini kullanıyor. Senin gibi sunucuları hiç tavsiye etmiyorum. Yıllardır yanında çalıştığın adamın sırtından vurmak vay be. Bu server para için açılmıştır. Domain ücretsiz olduğunu görüyorum ve bu server bir firma üzerine değil bilgisayar üzerine kurulmuş. Adamın en son vip örneğin 50tl ise o adama 2 vip alcaz 50 tl yap deseniz her türlü yapıcağından emin olun. Çünkü server bilgisayar üzeri yani internet gitse oyun gider. Adam pcyi kapatsa yine oyun gider. Konu tasarımı zaten berbat. Ben hiç kimseyi bu kadar eleştirmedim.

0/10

SkcNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Birincisi cihad hiçbir plugini yapmadı herşeyi ben yaptım + pc üzerine kurulu değil domaini almaya param yetmedi ve sslere iyi bak zevk için açıyoruz biz para kazanmıyoruz direk servere gidiyor paralar eleştirmeden önce bi düşün derim çünkü bilip bilmeden konuşuyorsunuz benim sinirime gidiyor cihadta tam bir şey söylemeyeyim dinlenmek bile izin vermiyor okadar anamıza sövüyor cihaddan sadece ben ayrılmadım 2 kişi daha ayrıldı hatta biri daha ayrılcaktı anama sovuyor falan dedi ben ona önceden söylemiştim anana söver gitme yanına diye konuyu baltalama seninde sunucunu biliyoruz rehberlere söyleyip beni sınırsız muteleyip adammı oluyorsun ? şimdi ssler :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
2.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şimdi bidaha düşün.

Jackeloko31

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
procuscraft maplar çalıntı felan degil kardeşim senin açtıgin serverle karıştırma bu serveri herkes biliyo senin ne mal oldugunu senin gözünü para bürüöüş kendine dikkat et

procuscraft skypetan yazdıgın ssleri foruma atıcam herkes görücek senin ne oldugunu

BoesDart

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Domaine bakıyorum da bilgisayara bağlı yani adamda internet giderse sunucu da gider aynı şekilde kapanırsa da gider. Sunucu özelliklerinden bahsesilmemiş maksimum 2gb vardır ram ki o bile yoktur. Mapler Calıntı.. Kendiniz Yapın Emek Verin..Azcık Yenilik Getirin vip falan da almayın alırsanız bunların yararına sunucuyu hemen bir hostinge taşırlar sizi sadece kandırma amaçlıdır sunucu da oynamayın "Not: Konu düzeni bana ait değildir googlede arattım bunlar çıktı iyi günler." Komedi ya:Ddd

procuscraft maplar çalıntı felan degil kardeşim senin açtıgin serverle karıştırma bu serveri herkes biliyo senin ne mal oldugunu senin gözünü para bürüöüş kendine dikkat et

procuscraft skypetan yazdıgın ssleri foruma atıcam herkes görücek senin ne oldugunu
At görelim?

SkcNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Domaine bakıyorum da bilgisayara bağlı yani adamda internet giderse sunucu da gider aynı şekilde kapanırsa da gider. Sunucu özelliklerinden bahsesilmemiş maksimum 2gb vardır ram ki o bile yoktur. Mapler Calıntı.. Kendiniz Yapın Emek Verin..Azcık Yenilik Getirin vip falan da almayın alırsanız bunların yararına sunucuyu hemen bir hostinge taşırlar sizi sadece kandırma amaçlıdır sunucu da oynamayın "Not: Konu düzeni bana ait değildir googlede arattım bunlar çıktı iyi günler." Komedi ya:Ddd

At görelim?
Bilip bilmeden konuşuyonuz Q:WEQEw gülesim geldi ya benim (tablet reiz) bikeresinde uzak masaüstü batihost bilip bilmeden konuşmayın 8gb ram vardır şimdi konudan çıkabilirsin bida gelmemek üzere

Slingua

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim benim ben eski sanalsurvival ın adminiyim ve sen kimsin bizim serverin adını kulanıorsun :D

K

KingCaganTR

Ziyaretçi

Mapler Hakkında Düsüncelerin Yanlıs Dostum. Maplar Calıntı. Nerde Hangi Map'e Emek Verilmiş ? Calıntı Olmadıgını Kanıtla Bize Hadi.

Enderun

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hayırlı olsun serveriniz, inşallah daha da güzelleştirirsiniz.

Alım Varsa Rehberlik için başvurmak istiyorum.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Konu tasarımını özenerek yapabilirsin. Sunucunda olan yapıları bir kademe üste çıkarabilirsin. Başarılar dilerim.

K

KingCaganTR

Ziyaretçi
Serveriniz Kötü Diye Serverlere Reklam Yapmanız Tam Serefsiz oldugunuz anlamına geliyor inanmayan vardır simdi aranızda alın ss'atayım...
tam bi serefsiz Eren... Gidin adam akıllı forumunuzu yapın serverinizi güzellestirin gelipde serverlerde reklam yapıpda online kazanıpda server kurulmuyor dostum git adam akıllı online kazan emeginle cek adamları baskasının serverindeki onlinelere karısarak degil...
2017-08-28_18.19.19.png