- En iyi cevaplar
- 0
fark ettimçok teşekkür ederim arkadaş yazdı zaten
Ben cevaplaya basarken hiç mesaj yoktu
fark ettimçok teşekkür ederim arkadaş yazdı zaten
command /itemkoy:
trigger:
loop all blocks:
loop-block is a chest:
clear loop-block's inventory
add an apple to loop-block's inventory
add a stone block to loop-block's inventory
chance of 20%:
add a Diamond Sword to loop-block's inventory
add a Golden apple to loop-block's inventory
chance of 50%:
add a wooden sword to loop-block's inventory
add a leather chestplate to loop-block's inventory
chance of 70%:
add a stick to loop-block's inventory
add a leather helmet to loop-block's inventory
chance of 30%:
add a iron sword to loop-block's inventory
add a iron axe to loop-block's inventory
add a diamond to loop-block's inventory
chance of 10%:
add a diamond chestplate to loop-block's inventory
chance of 40%:
add a iron boots to loop-block's inventory
add a stone hoe to loop-block's inventory
olsun yinede teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1433440576,1433440534][/DOUBLEPOST]fark ettim
Ben cevaplaya basarken hiç mesaj yoktu![]()
ya gerçekten bitiriyordum bir f5 attım yapıp vermişsin zaten yinede çok teşekkür ederim.Kod:command /itemkoy: trigger: loop all blocks: loop-block is a chest: clear loop-block's inventory add an apple to loop-block's inventory add a stone block to loop-block's inventory chance of 20%: add a Diamond Sword to loop-block's inventory add a Golden apple to loop-block's inventory chance of 50%: add a wooden sword to loop-block's inventory add a leather chestplate to loop-block's inventory chance of 70%: add a stick to loop-block's inventory add a leather helmet to loop-block's inventory chance of 30%: add a iron sword to loop-block's inventory add a iron axe to loop-block's inventory add a diamond to loop-block's inventory chance of 10%: add a diamond chestplate to loop-block's inventory chance of 40%: add a iron boots to loop-block's inventory add a stone hoe to loop-block's inventory
hg sunucusu yapcaksan kullan benimkini hazırolsun yinede teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1433440576,1433440534][/DOUBLEPOST]
ya gerçekten bitiriyordum bir f5 attım yapıp vermişsin zaten yinede çok teşekkür ederim.
[20:59:07 INFO]: [Skript] Reloading sandikyenile.sk...sorun cikarsa bunu kullanKod:command /itemkoy: trigger: loop all blocks: loop-block is a chest: set {_tmpItem1} to 1 apple set {_tmpItem2} to 1 stone block add {_tmpItem1} to loop-block add {_tmpItem2} to loop-block
çalışmadı :/hg sunucusu yapcaksan kullan benimkini hazır![]()
benimkimi çalışmadı ?[20:59:07 INFO]: [Skript] Reloading sandikyenile.sk...
[20:59:07 ERROR]: loop-block can't have anything added to it (sandikyenile.sk, l
ine 7: add {_tmpItem1} to loop-block')
[20:59:07 ERROR]: loop-block can't have anything added to it (sandikyenile.sk, l
ine 8: add {_tmpItem2} to loop-block')
[20:59:07 INFO]: [Skript] Encountered 2 errors while reloading sandikyenile.sk!
>[DOUBLEPOST=1433440820,1433440768][/DOUBLEPOST]
çalışmadı :/
2 side çalışmadı hocambenimkimi çalışmadı ?
hocam bende tab hatası var tabları düzeltirmisin2 side çalışmadı hocam
hocam arkadaşın attığıda çalışmadı neyse tablara bakayım.[DOUBLEPOST=1433441333,1433441212][/DOUBLEPOST]hocam bende tab hatası var tabları düzeltirmisin![]()
(tüm tabları)
çünkü forumda yazdım space koydum![]()
[21:08:15 INFO]: [Skript] Reloading sandikyenile.sk...
[21:08:15 ERROR]: There's no loop that matches 'loop-block's inventory' (sandiky
enile.sk, line 5: clear loop-block's inventory')
dediğini yaptığımdaki hata:Ya Şunu Yaz "clear looped block's inventory" (Clear Loop-Block's inventory yerine)
Yada Şunu Sil "Clear Loop-Block's inventory"
[21:13:47 INFO]: [Skript] Reloading sandikyenile.sk...
[21:13:47 ERROR]: 'looped block' is not an entity type (sandikyenile.sk, line 5:
clear looped block's inventory')
[21:13:47 ERROR]: There's no loop that matches 'loop-block's inventory' (sandiky
enile.sk, line 6: add an apple to loop-block's inventory')
[21:13:47 INFO]: [Skript] Encountered 2 errors while reloading sandikyenile.sk!
[21:13:56 ERROR]: There's no loop that matches 'loop-block's inventory' (sandiky
enile.sk, line 5: add an apple to loop-block's inventory')
boşluklar doğru değil at kodudediğini yaptığımdaki hata:
sildiğimdeki hata:PHP:[21:13:47 INFO]: [Skript] Reloading sandikyenile.sk... [21:13:47 ERROR]: 'looped block' is not an entity type (sandikyenile.sk, line 5: clear looped block's inventory') [21:13:47 ERROR]: There's no loop that matches 'loop-block's inventory' (sandiky enile.sk, line 6: add an apple to loop-block's inventory') [21:13:47 INFO]: [Skript] Encountered 2 errors while reloading sandikyenile.sk!
[DOUBLEPOST=1433441799,1433441685][/DOUBLEPOST]@Rosenrot bir bak mübarekPHP:[21:13:56 ERROR]: There's no loop that matches 'loop-block's inventory' (sandiky enile.sk, line 5: add an apple to loop-block's inventory')
boşluklar doğru değil at kodu
command /itemkoy:
trigger:
loop all blocks:
loop-block is a chest:
add an apple to loop-block's inventory