SansarCraft.Batihost.Net | UltraOpSkyBlock | Efsane Adakit | Özel Bloklar | Gelişmiş Edit | DEV EVENTLER

mPlattenum

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
SansarCraft.Batihost.Net
Oyun Sürümü
1.8.8
Sunucu Slotu
+200
Sunucu Türü
OpSkyblock

135727

135728

135729

135730

RESİMLER

LOBİ

135735

KASALAR

135731

EDİT

135732

ADA

135733

ARENA

135734

Kopyalanabilir İp: SansarCraft.Batihost.Net
Sürüm:1.8.8

Ekli dosyalar

• konu1.png
    konu1.png
    458.8 KB · Görüntüleme: 264
Son düzenleme:

mPlattenum

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yorumunuz için teşekkür ederim swmiz gün geçtikçe gelişmekte, yeni şeyler eklenmektedir.

KardasLand

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
8
Klasik yaz tatili bitince kapanan sunuculardan arkadaşlar.
Kesinlikle katılıyorum. Bir sunucuya uğrayayım dedim belki güzel bir şey vardır, keşke uğramasaymışım.
Arkadaşlar **Altıntı** eklenti paketinden ne kadar bekleyebilirseniz ondan daha azını bekleyin, çünkü konuşacaklarım ağır olucak.

1. Her sunucuda saygı en önemli kuraldır. Sunucu sahibinin 4 cümlesinden birinde küfür var.
2. World edit gibi bir saçmalık yok (Sunucudada zaten yok)
3. Özel spawner sistemi özel blocklar yok (İsim değiştirerek özel block diyemezsiniz!)
4. Sunucu sahibi gerçekten "Sunucular" hakkında en ufak bir bilgisi yok.
5. Nasıl +10 Çekebiliyor inanın anlamış değilim.
6. Build büyük ihtimal alıntı.
7. Doğru düzgün bir sistemi yok, yani "Ben bu yüzden farklıyım!" diyecek bir özelliği yok.
8. 100 Liradan fazla yatıracaklara direk "oRtAK oLaLM" diyebilen bir sunucu sahibi. %100 Sahibinin yaşı küçük.
9. Sanal market yok hatta "MARKET YOK."
10. Bir kere ziyaret ettiğinizde burnunuza buram buram bilgisizlik buram buram alıntı kokacaktır.
11. Edit olması saçma.
12. Sırf ortak olucak çocuğa 2 kez düşünmesini söylediğim için ban atacak kadar paragöz bir sunucu sahibi.

Yani Melihoper arkadaşımıza tamamen katılıyorum, 2 aya bilemediniz o saçma ortaklık mevzusu ile 4 aya kapanacak sunucudur. Sizden önerim bu sunucunun gelişene kadar(gelişmeyecek) es geçmeniz. Zaten 2 ay oyuncu olmazsa zaten kapanır.

Dahada fazla yazmadan, İyi forumlar dilerim.

Melihoper

mc.TurkLion.net
En iyi cevaplar
4
Kesinlikle katılıyorum. Bir sunucuya uğrayayım dedim belki güzel bir şey vardır, keşke uğramasaymışım.
Arkadaşlar **Altıntı** eklenti paketinden ne kadar bekleyebilirseniz ondan daha azını bekleyin, çünkü konuşacaklarım ağır olucak.

1. Her sunucuda saygı en önemli kuraldır. Sunucu sahibinin 4 cümlesinden birinde küfür var.
2. World edit gibi bir saçmalık yok (Sunucudada zaten yok)
3. Özel spawner sistemi özel blocklar yok (İsim değiştirerek özel block diyemezsiniz!)
4. Sunucu sahibi gerçekten "Sunucular" hakkında en ufak bir bilgisi yok.
5. Nasıl +10 Çekebiliyor inanın anlamış değilim.
6. Build büyük ihtimal alıntı.
7. Doğru düzgün bir sistemi yok, yani "Ben bu yüzden farklıyım!" diyecek bir özelliği yok.
8. 100 Liradan fazla yatıracaklara direk "oRtAK oLaLM" diyebilen bir sunucu sahibi. %100 Sahibinin yaşı küçük.
9. Sanal market yok hatta "MARKET YOK."
10. Bir kere ziyaret ettiğinizde burnunuza buram buram bilgisizlik buram buram alıntı kokacaktır.
11. Edit olması saçma.
12. Sırf ortak olucak çocuğa 2 kez düşünmesini söylediğim için ban atacak kadar paragöz bir sunucu sahibi.

Yani Melihoper arkadaşımıza tamamen katılıyorum, 2 aya bilemediniz o saçma ortaklık mevzusu ile 4 aya kapanacak sunucudur. Sizden önerim bu sunucunun gelişene kadar(gelişmeyecek) es geçmeniz. Zaten 2 ay oyuncu olmazsa zaten kapanır.

Dahada fazla yazmadan, İyi forumlar dilerim.
Çok haklı konuşmuşsun şahsen benim 4 yıllık bir PvP sunucum var ki hala işliyor ben bile bazen +10 oyuncuyu göremiyorum cidden tuhaf umarım kendilerini bu konuda geliştirirler yinede barılar dilerim.

xSansarCraftx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
O Sunucu Benimdi Fakat Ordaki Kurucu Ben Değildim. Bunuda Belirtiyim
Evet Sunucu Açıldığında Evet Bilgisizdim Çünki İlk Kez Sunucu Açmıştım Ve Batihost
PL Paketini Kullanmıştım Artık Sunucu İşleriyle Pek İlgilenmiyorum Lakin Size
Tek Diyeceğim Laf Şudur;

Saygınızda Asla Kusur Etmeyin.