SansarCraft.Keyubu.Com | Yeni Bir Efsanenin Doğuşuna Hazır Ol ! | Uçuş Bileti , Turbo , Kırık Kasa , Minyon , Para Çeki , Coin Sistemi Ve Dahası !

SansarBurak

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu tam anlamıyla rezalet . itemlerimin alınması ve başka oyunculara eşit şekilde verilmesi. bu bir haksızlık .
sunucuyu tavsiye etmiyorum
Sunucuyu Bırakıyorum Dediniz Küfür Ettiniz Sunucu Emek Skyblock Dedim Sunucuda Demir Bloğu 2 LvL Yap Diyor Sunucu Emek Skyblock Diyorum Anlamıyor Ve Bu Yüzden Sunucuyu Bırakman Tuhaf. Ve Bu Arada İtemlerini Çalmadık Sen aşşağı Attıyordun bizde Oyunculara Gerekli Şekilde Dağıttık Ve Seni Banlamamızın nedeni Beni Banlayın Lütfen Allah Rızası İçin vb. Yazdığın İçin.

MrTugberkbaba

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu Bırakıyorum Dediniz Küfür Ettiniz Sunucu Emek Skyblock Dedim Sunucuda Demir Bloğu 2 LvL Yap Diyor Sunucu Emek Skyblock Diyorum Anlamıyor Ve Bu Yüzden Sunucuyu Bırakman Tuhaf. Ve Bu Arada İtemlerini Çalmadık Sen aşşağı Attıyordun bizde Oyunculara Gerekli Şekilde Dağıttık Ve Seni Banlamamızın nedeni Beni Banlayın Lütfen Allah Rızası İçin vb. Yazdığın İçin.
HMm adam 1 haftadır diyor sen afk deil ken bile diyor sen kimseye cevap vermiyorsun sövdügümüz ss leri dc den atabilirmisin bide sövmüşüz yalansın kardeşim :D swni düzelt sen

CrawLTR68

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.si beni banlayın demedim 2.si hakkımı oyunculara dağıtman haksızlıktı .