PresenceCreative
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
Değerli yorumun için çok teşekkürler.Mükemel bir tasarım gercekten şahane yazı fontları olsun resimler ve renkler olsun bu işi yapıyorsun başarılar
Teşekkürler.İşin en iyisi .
Teşekkürler.Adam gibi düzgün konu tasarımı yapan tek sen varsın kardeşim.
Çok fazla aşırı iddalı bir söz.Adam gibi düzgün konu tasarımı yapan tek sen varsın kardeşim.
Ücretli dostum.tasarımı atıcakmısın yoksa ücretlimi ?
tasarımı atıcakmısın yoksa ücretlimi ?
Çok fazla aşırı iddalı bir söz.
Tasarıma gelecek olur isek hep aynı arka plan üzerine yazı eklenmiş.Sistemler başlığı ortalı değil Ekip kısmında hangisi kimin kafası belli değil.Giriş kısmı bomboş. Başarılar sana.
Piyasada ki bütün konu tasarımlarına baktım yani hepsinden iyi bi konu tasarımı yapan tek bu adam tek düzgün konu tasarımı yapan tek kişi bu adam bana göre seni bilemem. Amatörce konu tasarımını seviyosanız ne diyeyim.Çok fazla aşırı iddalı bir söz.
Tasarıma gelecek olur isek hep aynı arka plan üzerine yazı eklenmiş.Sistemler başlığı ortalı değil Ekip kısmında hangisi kimin kafası belli değil.Giriş kısmı bomboş. Başarılar sana.
Sen daha iyisin yapabiliyorsun heralde
Yorumlarınız için teşekkürler.Piyasada ki bütün konu tasarımlarına baktım yani hepsinden iyi bi konu tasarımı yapan tek bu adam tek düzgün konu tasarımı yapan tek kişi bu adam bana göre seni bilemem. Amatörce konu tasarımını seviyosanız ne diyeyim.