Sao - Sword Art Online (Anime)

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi hoştur da Fan fictionları daha iyidir bence :p
Harcanmış bir seri yani...
(Log horizon izle sonra...)
1.sezonu izle bitek 2.sezonu sakın izleme
bide sakurasou no pet na kanojo izle
Bizim sınıftada iki tane var onlardan ne yazık ki. Sürekli japonca konuşmaya çalışıyorlar, Sasukeee diye anırıyorlar falan üzücü yani

Sent from my iPhone using Tapatalk
İzlicem sagolun 2. sezon biteli yılalr oldu :) animeden gaz alıp okulda japonca konusmuyorum ama bazı kelimelerin anlamlarını sebebsizce arkadaşlarıma söylüyorum :) biraz hobi amaclı kelime öğreniyorum japonca :/

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Keşke daha iyi bir animeyle başlasaydın bu anime izlemeye. Şahsen sao artık ergen kızların justin bieber veya one directiona karşı duydukları şey gibi olmaya başladı. Sana önerim bakuman (bakuGan değil) ve samurai champloo bir de daily life of high school boys gibi daha iyi bir şeyle başlaman. Saoyu yine izle ancak bağımlısı olma.
Zaten ecchi türü animelere duyulan abartılı ilgi yüzünden iyi kaliteli animeler hem unutulmaya başlanmış hemde yapımcısına para kazandıramadığı için yapımları bırakılmıştır.2. sezonu çıkacak denip 5 - 10 yıldır çıkmayan animeler var. Artık ecchi animeler yapılıyor çünkü ergenlerin hormonları ergenleri kontrolü altına alıyor. Demek istediğim şöyle çok zevk verecek ve de keyif alabileceğin animeler hem çok az hemde az bölümlü yarım buçuk kalmış durumda.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayao Miyazaki'nin anime filmlerini izleyebilirsin* Hotarubi no mori e favorim

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Beğen
Reactions: DIO

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keşke daha iyi bir animeyle başlasaydın bu anime izlemeye. Şahsen sao artık ergen kızların justin bieber veya one directiona karşı duydukları şey gibi olmaya başladı. Sana önerim bakuman (bakuGan değil) ve samurai champloo bir de daily life of high school boys gibi daha iyi bir şeyle başlaman. Saoyu yine izle ancak bağımlısı olma.
Zaten ecchi türü animelere duyulan abartılı ilgi yüzünden iyi kaliteli animeler hem unutulmaya başlanmış hemde yapımcısına para kazandıramadığı için yapımları bırakılmıştır.2. sezonu çıkacak denip 5 - 10 yıldır çıkmayan animeler var. Artık ecchi animeler yapılıyor çünkü ergenlerin hormonları ergenleri kontrolü altına alıyor. Demek istediğim şöyle çok zevk verecek ve de keyif alabileceğin animeler hem çok az hemde az bölümlü yarım buçuk kalmış durumda.

Bakuman şu Manga-ka olmaya çalışan mıydı yanlış hatırlamıyorum de mi?
Ayrıca sana katılıyorum,pek felsefesi iyi ve güzel animeler çıkmıyor,çıksada nadir bence...

Ayrıca konuyu açana önerilerim:
Code Geass
No Game No Life (Gerçi kendisi ecchi,sırf konusu yüzünden izledim sen bilirsin)
Hyouka (En sevdiğim Hayattan Parça animesi)
Tokyo Ghoul (@ReMaKeR in önerisini dinle izler iken...)
Guilty Crown (Özellikle 15. Bölümden sonra çok iyi bence...)
Log Horizon (Bu MMORPG animesi,SAO MMORPGFPS animesi)
Danganronpa: Kibou no Gakuen to Zetsubou no Koukousei - The Animation (Okuyana kadar ömrün geçti biliyorum : P Yarısı çakmadır ama önerebilirim)
Veeee Psyco-Pass (Ennnnnn sevdiğim,yetişkin animesi ama felsefe bakımından hent** bakımından demiyorum...)

@ReMaKeR Sen sahtelerini almayın derken ne demek istiyon?

• Beğen

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi her tutan çok izlenen şeylere şu benzetmeleri yapmaktan vazgeçin güzelse güzel diyin hakkını verin :)

Log horizon benlik değil sanırım okdr anime seven biri değilim ama sao ve birtane daha izlemiştim hoşuma gitmişti :)

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi her tutan çok izlenen şeylere şu benzetmeleri yapmaktan vazgeçin güzelse güzel diyin hakkını verin :)

Log horizon benlik değil sanırım okdr anime seven biri değilim ama sao ve birtane daha izlemiştim hoşuma gitmişti :)

Abi ama bir şeyin tutması onun kaliteli olduğunu söylemez,
ayrıca bende SAOı çok seviyorum ama harcanmış bir seri, onun bi' 100 bölümlük yolu vardı yani...
Aslında Light Novel'i daha iyi diye duydum çünkü daha kapsamlı,mesela light novelde etik modu kapama olayı var xDDD

• Beğen

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bakuman şu Manga-ka olmaya çalışan mıydı yanlış hatırlamıyorum de mi?
Ayrıca sana katılıyorum,pek felsefesi iyi ve güzel animeler çıkmıyor,çıksada nadir bence...

Ayrıca konuyu açana önerilerim:
Code Geass
No Game No Life (Gerçi kendisi ecchi,sırf konusu yüzünden izledim sen bilirsin)
Hyouka (En sevdiğim Hayattan Parça animesi)
Tokyo Ghoul (@ReMaKeR in önerisini dinle izler iken...)
Guilty Crown (Özellikle 15. Bölümden sonra çok iyi bence...)
Log Horizon (Bu MMORPG animesi,SAO MMORPGFPS animesi)
Danganronpa: Kibou no Gakuen to Zetsubou no Koukousei - The Animation (Okuyana kadar ömrün geçti biliyorum : P Yarısı çakmadır ama önerebilirim)
Veeee Psyco-Pass (Ennnnnn sevdiğim,yetişkin animesi ama felsefe bakımından hent** bakımından demiyorum...)

@ReMaKeR Sen sahtelerini almayın derken ne demek istiyon?
Evet O 3. sezonu çıkan mangaka olmaya çalışan iki kafadar ve aşk dolu olan anime.
Çıktığı zamanı hatırlıyorum baya popüler bir animeydi ancak yapımcısına para kazandırmadığını biliyor muydun? 1000 küsür mü ne kişi satın almış animeyi o kadar popüler bir anime olmasına rağmen.

Sen hiç 4 bölümlü çok tutulmuş ve çok satmış bir anime biliyor musun? Animenin tek özelliği erkek karakterin odasına girince çıplak seksi bir kızla karşılaşması ve kızın put gibi durup erkeğe bir kaç saniye baktıktan sonra koca beyzbol sopasına benzer gürzüyle erkeği parçalayıp odayı kan gölüne çevirdikten sonra tekrardan sihirli melek güçlerini kullanıp oğlanı bir parça yapıp utangaç ve romantik dolu sözlerle sapık bir daha bakma gibi şeyler söylemesiydi. Animenin gerisi klasik okul ecchisiydi çocuk yürür ve ayağı takılır ve düşerken eli kızın elbisesine takılır ve kızın kirazları gün gibi ortaya çıkar ancak koskoca okulda bir tek bu erkek görür ve kız yine bunu parçalayıp birleştirir. Bu yüzden her tutulan anime mükemmel değildir ama yinede iyi akılda kalıcı kısımları yoktur anlamına da gelmez bu. Bu yüzden böyle eleştirici etiketler yapıştırıyoruz bu tür tutulan animelere.

Bu tıpkı çok uğraşıp harika bir survival sunucu açmaya benzer ancak sunucuna kimse girmez kimse bakmaz bile çünkü bütün oyuncu kitlesi beş para etmez bir lapisli sunucuyu oynamaktadır. İşte bu durum tıpkı buna benzer.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İzleyen bin pişman (aklı başında insanlar için geçerlidir)

GM Discovery II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İzle fakat kendini çok kaptırma. Benim garezim animeye değil kendilerine otaku diyen çakma korelileredir. Allah onları şerrimden korusun.
Bu direk o sınır olduğun kitle için yapılmış bi anime

GM Discovery II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet O 3. sezonu çıkan mangaka olmaya çalışan iki kafadar ve aşk dolu olan anime.
Çıktığı zamanı hatırlıyorum baya popüler bir animeydi ancak yapımcısına para kazandırmadığını biliyor muydun? 1000 küsür mü ne kişi satın almış animeyi o kadar popüler bir anime olmasına rağmen.

Sen hiç 4 bölümlü çok tutulmuş ve çok satmış bir anime biliyor musun? Animenin tek özelliği erkek karakterin odasına girince çıplak seksi bir kızla karşılaşması ve kızın put gibi durup erkeğe bir kaç saniye baktıktan sonra koca beyzbol sopasına benzer gürzüyle erkeği parçalayıp odayı kan gölüne çevirdikten sonra tekrardan sihirli melek güçlerini kullanıp oğlanı bir parça yapıp utangaç ve romantik dolu sözlerle sapık bir daha bakma gibi şeyler söylemesiydi. Animenin gerisi klasik okul ecchisiydi çocuk yürür ve ayağı takılır ve düşerken eli kızın elbisesine takılır ve kızın kirazları gün gibi ortaya çıkar ancak koskoca okulda bir tek bu erkek görür ve kız yine bunu parçalayıp birleştirir. Bu yüzden her tutulan anime mükemmel değildir ama yinede iyi akılda kalıcı kısımları yoktur anlamına da gelmez bu. Bu yüzden böyle eleştirici etiketler yapıştırıyoruz bu tür tutulan animelere.

Bu tıpkı çok uğraşıp harika bir survival sunucu açmaya benzer ancak sunucuna kimse girmez kimse bakmaz bile çünkü bütün oyuncu kitlesi beş para etmez bir lapisli sunucuyu oynamaktadır. İşte bu durum tıpkı buna benzer.

Hadi ya gerçekten mi,üzdü şimdi :( (Bakuman gayet güzeldi bence de...)
Ayrıca o melekli anime nedir yaaa o ne biçim bir animedir :pof::pof::pof:
Animelerde bildiğin Türk dizileri gibi olmaya başladı aynı formüle bi' iki şey ekliyorlar al sana ergenlerin 10/10 vereceği anime...

Zoriandu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
86 seri bitirdim sao hayatımda gördüğüm en rezil anime.

//Edit: bence no game no life'ı taklit ediyor