İstek SaoRPG:Tasarımcı alımları

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
DeathLight'a katılıyorum. SAO'yu minecrafta aktarmak demek baya sıkıntılı bir iş çünkü nerdeyse sınırsız olanak var, birbirinden değişik yaratıklar, değişik zindanlar, gizli bölümler, vb. vb. , Kısacası Çin Ordusuyla bile yapılması sıkıntılı bir şey. Bir ara bir arkadaş daha başlamıştı 2.katı yaparken fikirleri tükenip bırakmıştı. Bence boşuna başlamayın zaten yapsanızda ondaki havayı minecrafta aktarmak çok zor.

CollapseBL

建築倒塌
En iyi cevaplar
0
Adınız: Emir
SoyAdınız: ...
Yaşınız: Çizim yaşta değildir, eldedir.
Yaptığınız bir çalışma ve sizin yaptığınızı gösteren bir kanıt:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bakabilirsiniz.
şu an ki yaptığım çalışmadan ufak bir spoiler,
Telefon NO: İletişim adreslerimde sizi onayladıktan sonra oradan veririm.

Şeklinde mi başvuracak arkadaşlar?
Başvuruları mail olarak alıyoruz başvuruları inceleyen ben değilim :D

DeathLight'a katılıyorum. SAO'yu minecrafta aktarmak demek baya sıkıntılı bir iş çünkü nerdeyse sınırsız olanak var, birbirinden değişik yaratıklar, değişik zindanlar, gizli bölümler, vb. vb. , Kısacası Çin Ordusuyla bile yapılması sıkıntılı bir şey. Bir ara bir arkadaş daha başlamıştı 2.katı yaparken fikirleri tükenip bırakmıştı. Bence boşuna başlamayın zaten yapsanızda ondaki havayı minecrafta aktarmak çok zor.
Zaten kolay diyen olmadı

AnkaBilisimTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aslında birçok kez bunun konusunu açtım onunda bir tanıtım konusunu açarım :D

özetliyerek saorpg nedir ?
Bayadır üstünde çalıştığımız bir RPG sunucusu diğer sunuculara göre çok farklı
sao daki senaryoyu silahları yada kıyafetleri oyuna aktardık tabi bunları yaparken mod filanda kodlamak zorunda kaldık
yüklü olan modlar oyunda kasma gibi bir sıkıntı yaratmaz ve launcher bunları otomatik bir şekilde modları yükler ve şu an kapalı beta yeni bitti
açık betaya hazırlıyoruz sunucuyu sunucu anlattığım kadar basit bir sunucu değil tabi ki 1 yada 2 yıldır bu sunucu üzerinde uğraşıyorum
aga plugini var yani diyim :D ve ben açacaktım sword art online diye...

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onun yapılacak olması şaşırtıcı :hmm:. Bol şans diliyorum.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen sao yu tamamiyle olduğu gibi minecrafta geçir benden sana tam destek hadi bakalım.

Nobody01

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Her item opsiyonunu düşündünüz mü ? Her opsiyonu. Gerçek hayat gibi herşeyi birleştirip bir eşya yapabilirsiniz. Bunların hepsini oyuna geçirdiniz mi ?
Bunun için özel bir sistem hazırlamıştım, MySQL'imde oyundaki tüm eşyalara özel veriler mevcuttu. Şimdi çok detaya girmeden anlatayım, senin elindeki ekmeğin tadı, son kullanma süresi benim ekmeğimden farklı. SAO'da hatırladığım kadarıyla her şeyi birleştiremiyoruz ya :D Fakat aşçılık ise bu sos mos yapma özel kütüphaneler geliştirmiştim bu işler için. Baktık 100 kat yapmamız gerek mimar takımı 4. katta dağıldı tabi deadline'a geldik bıraktık ne yazık ki. İmkansız demek yanlış olur, özellikle sisteme yani her türlü özellik benzetilebilir lakin tabi ki o zevki almayı beklemeyin :D Proje hoş güzel gözüküyor ama bende açılacağından biraz şüpheliyim. Hani bakıyorum Bukkit piyasasına eklentisini SQL'e bağlamayı bile bilen sayılı insan var, kimlerle çalıştığını merak ettim doğrusu sistem konusunda.

CollapseBL

建築倒塌
En iyi cevaplar
0
Bunun için özel bir sistem hazırlamıştım, MySQL'imde oyundaki tüm eşyalara özel veriler mevcuttu. Şimdi çok detaya girmeden anlatayım, senin elindeki ekmeğin tadı, son kullanma süresi benim ekmeğimden farklı. SAO'da hatırladığım kadarıyla her şeyi birleştiremiyoruz ya :D Fakat aşçılık ise bu sos mos yapma özel kütüphaneler geliştirmiştim bu işler için. Baktık 100 kat yapmamız gerek mimar takımı 4. katta dağıldı tabi deadline'a geldik bıraktık ne yazık ki. İmkansız demek yanlış olur, özellikle sisteme yani her türlü özellik benzetilebilir lakin tabi ki o zevki almayı beklemeyin :D Proje hoş güzel gözüküyor ama bende açılacağından biraz şüpheliyim. Hani bakıyorum Bukkit piyasasına eklentisini SQL'e bağlamayı bile bilen sayılı insan var, kimlerle çalıştığını merak ettim doğrusu sistem konusunda.
Konu amacından çıkıyor

DeathLight16

Bələ vəziyyətin içinə soxum
En iyi cevaplar
0
Sword Art Online'da bizim anime de gördüğümüz kadarıyla her şey birleştirilmiyordu. Fakat biraz araştırırsanız herşeyin birleştiğini bulursunuz. Herneyse, imkansız demedim ayrıca çok uğraştırır dedim. Çünkü yeni opsiyonlar çıktıkça bir sürü opsiyon çıkacak. Bu böyle böyle sonsuza kadar gider. Daha Türkiyenin java piyasasında bu kadar iyi sistemi yapacak biri benim gözümde yok. Yabancılar yapar mı bilemem. Saygılar.

CollapseBL

建築倒塌
En iyi cevaplar
0
Sword Art Online'da bizim anime de gördüğümüz kadarıyla her şey birleştirilmiyordu. Fakat biraz araştırırsanız herşeyin birleştiğini bulursunuz. Herneyse, imkansız demedim ayrıca çok uğraştırır dedim. Çünkü yeni opsiyonlar çıktıkça bir sürü opsiyon çıkacak. Bu böyle böyle sonsuza kadar gider. Daha Türkiyenin java piyasasında bu kadar iyi sistemi yapacak biri benim gözümde yok. Yabancılar yapar mı bilemem. Saygılar.
Kendi milletini küçük görme