SargarasNW ALIMI!

yavrubircivciv

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
AD: Boğaçhan
SOYAD: Işıksaçan
YETKİ: Builder
Örnek:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
( 1 saatlik çalışma size atıcagım için yaptı birde texture pack den fazzla anlasılmaya bilir
DENEYİM: Daha önce birçok server de builder oldum faction tarzı ( eski ) yapılarda başarılıyım onun haricinde pixel art da iyiyimdir
BİLGİ(KOMUT): Minecraft a biraz ara verdiğim için çok şey hatırlamıyorum fakat world art gibi şeyleri hatırlıyorum
KENDİNDEN AZ BAHSEDERMİSİN: İsmim Boğaçhan 16 yaşındayım daha önce birçok server de builder oldum fakat çoğu kapandığı için bir etkisini göremedim sizinle birlikte olmayı isterım.

Son düzenleme:

StormNW

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD:Enes
SOYAD:Çakar
YETKİ:Admin/Mod
DENEYİM:10 serverde adminlik veya mod luk yaptım ordakiler beni çok sevdi ve deneyimin çok diyolardı.
BİLGİ(KOMUT):%90
KENDİNDEN AZ BAHSEDERMİSİN:Merhaba benim adım Enes admin veya mod için geldim.

BekirRFf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD:Bekir
SOYAD:Güler
YETKİ:admin
DENEYİM:%85 diyebiliriz
BİLGİ(KOMUT): /cc /op list /manuadd /wg define troll komutlar:-/burn -/thor //want //walls /hcyl /mv
KENDİNDEN AZ BAHSEDERMİSİN?

Ben Bekir 17 yasimdayım 5 senedir mc oynuyom LiteNw adminlik oziimater başadminlik yaptım oyunucularla atam iyi olur cevabınızı bekliyorum

EnesYTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
AD:Enes
SOYAD:Zorunlumu ? B***
YETKİ:Rehber
DENEYİM:8 ay rehberlik
BİLGİ(KOMUT):Var az çok
KENDİNDEN AZ BAHSEDERMİSİN? Ben enes 13 yaşındayım ve 2 yıldır server işiyle uğraşıyorum ve insanlarla ilişki kurmakta çok iyiyim söyleyeceğim bu kadar

Beratbbb_GG

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AD: Berat
SOYAD: Vermek İstemiyorum
YETKİ: Admin Veya Mod
DENEYİM: Bazı Serverlerde Görev Aldım Deneyimim Var
BİLGİ(KOMUT):%100 Bütün Komutları Sorun Deneyimim Var
KENDİNDEN AZ BAHSEDERMİSİN?
Oyuncular İle Aram İyidir Küfür Etmem Asla Boşuna Yetki Kullanmam Cimri Değilimdir Yardım Severimdir Argo Kelimeler Kullanmam