SarıBücürIsBack
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Evet haksız bir banın ardından geri döndüm. Banlı iken konuları takip ediyordum farkettim ki beni özlemişsiniz ben aslında forumu bırakmayı düşünüyordum şu son yediğim haksız bandan dolayı. Ama sırf sizin için ve burası fazla aşırıya kaçmadığında eğlenceli bir yer olduğu için geri döndüm.
Neden mu şu son aldığım bana "haksız ban" diyorum?
Neden mu şu son aldığım bana "haksız ban" diyorum?
Ben yazmakla uğraşmayayım ben özelden adminlere yazmıştım onu okuyun anlarsınız. Bu durumdan @Bycakr 'da şikayetçi. Eğer kendisi izin verirse onun şikayetini de buraya yazmak istiyorum
Bakın ben H7'yi kesinlikle kötülemiyorum bunu buraya atma sebebimde "bakın h7 kötü bir admindir" deyip kışkırtmak değil ama haksızlığa uğradığımda susacak değilim.
Bunu adminlere söylüyorum:
Bundan yaklaşık 15 gün falan önce birisi bana hakaret etmişti argo kullanmıştı. Ben de onun mesajından alıntı yaparak ona cevap verdim. Sonra h7 isimli bir admin sırf mesajımda o argo kelime gözüküyor diye beni susturdu. Ben bu forumda 3 senedir varım ve bunca zamana kadar alıntıda argo olduğu için hiç kimsenin uyarı yediğini görmedim. Ama ben bu sebepten dolayı uyarı yedim ve susturuldum. Sonra şikayet etme amaçlı yeni bir hesap açtım ve forum destek bölümünden itiraz ettim. Sonra forumdan bir süreliğine ayrıldım tekrar giriş yaptığımda gördüm ki her iki hesabımda kalıcı olarak ban yemiş. (tahminimce h7 banladı) sonra profilimde daha önceki bir uyarı için itiraz etmiştim kısa süre önce o itirazım sayesinde banımı geçici bana dönüştürdünüz.
Eğer hala bu kural değişmediyse (argo-küfür içeren mesajı alıntılama kuralı) ve onun yanında sırf itiraz ettiğim için bana perma ban atan h7 nickli adminden şikayetçiyim.
Bakın ben H7'yi kesinlikle kötülemiyorum bunu buraya atma sebebimde "bakın h7 kötü bir admindir" deyip kışkırtmak değil ama haksızlığa uğradığımda susacak değilim.