Sarı Bücür kimdir? Sarı Bücürün geçmişi

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
Mesajlar
255
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
422
Puanları
0
Sarı Bücür ilk başta 2013 yılının kasım ayında SarıBücürIsBack tarafından 2-3 saniyelik hevesle oluşturulmuş basit bir skindi. İsmi çalıntıdır fakat Skin tamamen kendisine aittir. Fakat nedendir bilinmez ama sonra Sarı Bücür bir nick halini aldı.

Bu heves nasıl başladı?:
Sarı Bücür 2013 yılının Kasım ayında Forum Minecraft Türk'te dolaşırken "Mavi Bücür" isimli bir skin gördü, inceledi ve "ben de skin yapacağım!" dedi. Fakat Mavi Bücür insandı, Sarı Bücür ise farklı bir ırktı.

Gelişen Olaylar:
Bu skini novaskin.me üzerinden yaptı ve bu forum yani Minecraft Türk'te yayınladı. Bir süre sonra o dönemin adminleri avatarlarını Sarı Bücürün yüzünde yapıp konuya cevap girdiler, sonra bana "yanlış anlama skinin çok tatlı bu yüzden sana 1 hafta Sarı Bücür rütbesi veriyoruz" dediler. Sonra bazı üyeler adminlerle kavga etti. Dediler ki:
"Siz Sarı Bücürü bir yaşam tarzına dönüştürdünüz" falan diye sonra konum kilitlendi. O zamanlar forumda özel üyelik veya sponsorluk diye bir şey yoktu ve 6 ayda bir nick değiştirebiliyordun. Hatta @FurdiePascia nickini "6aybeklicez" tarzı bir şey yapmıştı. Ve böylece forumda ünlü oldum.

NOT:Anlattıklarımda zerre abartı yoktur tamamen yaşanmış olaydır. Forumun bu bahsettiğim başlığı görmüş kadim (eski) üyelerine sorabilirsiniz.
 


Onuuk

Zombi Katili
Mesajlar
171
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
118
Puanları
680
Ruh hali
Hmm... SarıBücür bir kahraman !
 

cank00

Tasarımcı ⚜️[Cank00] ⚜️Grapichs
Mesajlar
91
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
16
Puanları
10
SarıBücür Bir Adanalı Bir Kahraman
 

Bycakr

Ağır Eleştirici
Mesajlar
410
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
427
Puanları
760
O bir künefesever !
 

Üst