98IamLegend98
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
evet ben süperpro yum ve biliyoruma ama bu konuda endermanların lideri sarı bücürdürendermanların lideri ender dragon dur .
evet ben süperpro yum ve biliyoruma ama bu konuda endermanların lideri sarı bücürdürendermanların lideri ender dragon dur .
hey sarı bücüre öyle konuşma buda sana ders olsun
![]()
![]()
sefasını çekmek nedirsen şu anda bu skin in forumda sana sağladığı ayrıcalıkların sefasını çekiyorsun .
sefasını çekmek nedir
bu skin yüzünden kıdemli üye olmakmı? iyiymiş ama kıdemli üyelik paralı olsada ben skin yüzünden kıdemli üye olsam yalan söylemek günah olur o yüzden inan%100 gerçeği sölüyorum isterdim fakat bi yandanda istmezdim ama alışırdım o yana alışamayacağım yan: sürekli yazım kurallarına uymak neyse okuldada uyuyoz burdada uyarız olursak eğeronu kullanıyorsun . mesela sen kıdemli üye bile olabilirsin sırf bu skin yüzünden .
Kıdemli üyeleri artık yetkililer seçmiyor belli bir sınırdan sonra zaten kıdemli üye oluyorsun. Mesaj sayısı,beğeni sayısı, foruma katıldığın yıl v.s yazım kurallarıyla alakası bile yok isteyen istediğini gibi yazar.bu skin yüzünden kıdemli üye olmakmı? iyiymiş ama kıdemli üyelik paralı olsada ben skin yüzünden kıdemli üye olsam yalan söylemek günah olur o yüzden inan%100 gerçeği sölüyorum isterdim fakat bi yandanda istmezdim ama alışırdım o yana alışamayacağım yan: sürekli yazım kurallarına uymak neyse okuldada uyuyoz burdada uyarız olursak eğer
okey ve sarı bücür hakkında bi mesajım varKıdemli üyeleri artık yetkililer seçmiyor belli bir sınırdan sonra zaten kıdemli üye oluyorsun. Mesaj sayısı,beğeni sayısı, foruma katıldığın yıl v.s yazım kurallarıyla alakası bile yok isteyen istediğini gibi yazar.
Benim video çıkıyorokey ve sarı bücür hakkında bi mesajım varLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
İllaha göstertecekAnlamadığım şey biz ne zaman reklam yaptık ?! Böyle cevaplarla konuyu dağıtma
İllaha göstertecek:
![]()
İkinizinde aklından aynı cümle geçiyor olamaz.
Yani belki reklam değildir ama bu işte bir parmak var![]()
aynen slogan bu ama artık havası kaçıyor değiştirmemiz lazımSarı bücürün sloganı bu
Slogan değil reklam oluyor buaynen slogan bu ama artık havası kaçıyor değiştirmemiz lazım
bende slogan olsun diye profilime reklam yazmışım demekkiSlogan değil reklam oluyor bu
E tamam işte olay bubende slogan olsun diye profilime reklam yazmışım demekki[DOUBLEPOST=1381768015,1381767966][/DOUBLEPOST]
![]()
orkılın you magmaşot!E tamam işte olay bu![]()