yoloman
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Evet, kesinlikle katılıyorum. Sizden çok daha samimi bir insan.
biz ciddiyiz .
Evet, kesinlikle katılıyorum. Sizden çok daha samimi bir insan.
Biz ona laf etmiyoz size ediyoz , niye bu kadar saçmalıyosunuz diye.Forum cıvıttı resmen heryerden gülen yüz fışkırıyoEvet, kesinlikle katılıyorum. Sizden çok daha samimi bir insan.
Tartışma yaratmayın.Tamam küçük çocuğu sevin o normal de küçükle küçük niye oluyonuz?
Tartışma yaratmayın.
Benim avatarım seni neden geriyor arkadaşım ? Kendi kişisel isteğimdir bu. +18 olmadıkça istediğimi koyarım. Bu konuda ağzını bile açmaya hakkın yok.Biz ona laf etmiyoz size ediyoz , niye bu kadar saçmalıyosunuz diye.Forum cıvıttı resmen heryerden gülen yüz fışkırıyo
gülen yüz fışkırmıyo kavga fışkırıyoBiz ona laf etmiyoz size ediyoz , niye bu kadar saçmalıyosunuz diye.Forum cıvıttı resmen heryerden gülen yüz fışkırıyo
Siyasi,dini tartışmaya giren mesajlarınız var.forum tartışma yeridir . her konuda .
Ben yaşını bilmiyorum :ASDASDADSizden yaş olarak küçük birini sevdik diye yediremiyorsunuz değil mi kendinize ? Az büyüyün nolur.
Forum düşüncelerini ifade etme yeri istediğin şeye yorumunu sölersin / karışamassın o ayrı bir şeyBenim avatarım seni neden geriyor arkadaşım ? Kendi kişisel isteğimdir bu. +18 olmadıkça istediğimi koyarım. Bu konuda ağzını bile açmaya hakkın yok.
4 gün sonra bu konuya tekrar döneceğim.O gün görürsün ünlülüğü.yawww keselim bu kavgayı yaww siz gidin kendi konunuzu açın orda ünlü olun yaw