- En iyi cevaplar
- 59
1 → Öncelikle sizi böyle bir projede görmekten gerçekten mutluluk duyuyorum. Forum sizi Cranky adıyla tanımakta. Bize biraz kendinizden bahseder misiniz?
Merhaba, ben 16 yaşındayım ve Biyomedikal Anadolu Teknik bölümü 10. Sınıf öğrencisiyim. Boş zamanlarımda vaktimi genellikle forumda geçiririm veya kendi çapımda kodlama yapmaya çalışırım. Bu kodlamalara örnek olarak Minecraft'ta birkaç küçük skript kodlamışlığım bulunuyor. Hedefim Skript'i yeterince öğrendikten sonra Java'ya geçmek ve kendimi geliştirmek.
2 → Foruma kayıt olma tarihiniz 2016 yılı gözüküyor. Daha önceden başka bir hesapla kayıt oldunuz mu yoksa bu foruma kayıt olduğunuz ilk hesap mı?
Daha önceden bir hesabım daha vardı 2015'ten ama onu kullanmıyorum fazla.
3 → Çoğu kişi foruma başta Minecraft sunucusu bulmak için kaydolmuş. Sizin foruma kayıt olma sebebiniz nedir?
Minecraft sunucu için kaydolmuştum bende fakat belirli bir süre aktif olunca amacım sunucu bulmaktan saptı ve onun yerine daha fazla aktif olup konu yazmaya karar verdim.
4 → Oynarken en çok zevk aldığınız ve eğlendiğiniz oyun hangisidir? Bu oyunla ilgili komik bir anınız varsa bize aktarabilirsiniz.
En çok oynamayı sevdiğim oyun Cs:Go ve Paladins. Komik bir anım maalesef yok.
5 → Kullanıcı adınız Cranky, adınızın anlamı nedir veya bir anlamı var mıdır?
Adımın anlamı Huysuz demek. Biraz tuhaf olsa da güzel bir isim.
6 → Forumda normal görevinizin dışında, forum için düşündüğünüz bir proje var mıdır?
Düşündüğüm bir proje yok ama ileride neden olmasın değil mi?
7 → Size klasik bir soru sorayım. Bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 şey ne olurdu?
Yanıma alacağım 3 şey; Telsiz, Olta, Bıçak olurdu.
8 → Başka bir ülkede doğacak olsaydınız bu ülke hangi ülke olurdu?
Amerika olabilirdi.
9 → Gerçek hayatta sürekli gerçekleştirdiğiniz bir hobiniz var mıdır? Varsa bu hobi hakkında bizi bilgilendirir misiniz?
Sürekli gerçekleştirdiğim bir hobim yok ama sayılırsa araba koleksiyonu yapmayı seviyorum.
10 → En sevdiğiniz film, dizi, yemek, müzik, spor ve içecek nedir?
En sevdiğim film; Hızlı ve Öfkeli 8
En sevdiğim dizi; Herhangi bir dizi izlemiyorum bu aralar.
En sevdiğim yemek; Pide En sevdiğim müzik; Bangarang - Skrillex
En sevdiğim spor; Yüzme
En sevdiğim İçecek; Ice Tea
11 → Tuttuğunuz bir takım var mıdır?
Fenerbahçe takımını tutuyorum.
12 → Hayatınızın en güzel zamanları ne zaman geçmiştir?
Tabii ki çocukluğumda geçmiştir.
13 → Foruma hayatınızda yaşadığınız en komik anınızı anlatır mısınız?
Hatırladığım bir komik anım şu anlık yok.
14 → Profil resminiz gerçekten hoş gözüküyor. Profil resminizin bir anlamı var mıdır?
Profil resmimin anlamı Obey'den geliyor onun bir çeşidi sanırsam.
15 → Hayatınızın geri kalanında bir daha asla müzik dinlemeyeceksiniz, bunun karşılığında 1.000.000 TL alacaksınız kabul eder miydiniz?
Çok müzik dinlemeyi sevmem ama arada dinlemek huzur verdiği için kabul etmezdim.
16 → Bildiğiniz bir programlama dili var mıdır?
Bildiğim bir programlama dili yok ama Java öğrenmeye çalışıyorum.
17 → Son olarak Forum Gamer üyelerine söylemek istediğiniz bir şey var mıdır?
Herkese mutlu bir hayat diliyorum ve forumda gördüğünüz herhangi bir yanlışlıkta rapor ederseniz veya forum desteğe konu açarsanız size daha hızlı yardımcı olabiliriz.