Şarkılar!

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba!
Şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz, hangi şarkıları seviyorsunuz, önerileriniz nelerdir? Paylaşalım bunları!
Ben şu an Ethnique Punch - Carpe Diem dinliyorum ve Server Uraz'ın yeni albümü beni mest ediyor.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Günlük 8 doz bunu dinlemeye başladım. Neden bilmiyorum.
Ve Scarborough Panayırını çok merak etmeye başladım D:

Edit:

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Günlük 8 doz bunu dinlemeye başladım. Neden bilmiyorum.
Ve Scarborough Panayırını çok merak etmeye başladım D:
Türkçe Rap varken bunları dinlemek nedir krşm, bırakın bunları :D
Bu arada Yener Çevik - Kadro en sevdiğim şarkılardan, onuda öneriyorum. Defkhan olunca bir başka oluyor :)

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Bu müziği ölümüne dinleyebilirim hiç sıkılmadan.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkçe Rap varken bunları dinlemek nedir krşm, bırakın bunları :D
Bu arada Yener Çevik - Kadro en sevdiğim şarkılardan, onuda öneriyorum. Defkhan olunca bir başka oluyor :)
Bırakın bunları demek kolay değil mi? Bak senin, zevkler ve renklerin tartışılamaz olayını anlamadığın bariz bir şekilde belli. Kısaca açıklamam gerekirse "Senin sevdiğin müziklerin sana verdiği hissi bana benimkiler veriyor. Benimkilerin sana verdiği hisside seninkiler bana veriyor kapişş?

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bırakın bunları demek kolay değil mi? Bak senin, zevkler ve renklerin tartışılamaz olayını anlamadığın bariz bir şekilde belli. Kısaca açıklamam gerekirse "Senin sevdiğin müziklerin sana verdiği hissi bana benimkiler veriyor. Benimkilerin sana verdiği hisside seninkiler bana veriyor kapişş?
Kimse'nin zevki beni ilgilendirmez, espri yapıyorum :)
Ve bir kere olsun Defkhan, Sansar Salvo, Allame, Joker, Ceza, Ethnique Punch, Server Uraz dinler isen Türkçe Rap türünden vazgeçemezsin.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Trailer'i izlediğim zaman çok beğenmiştim. Hala da dinliyorum açıkçası :D

Ekstra olarak eğer soldan ismime tıklarsanız oradaki müziklere de bakabilirsiniz.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Ben daha çok Nightcore dinlerim. Hayır, yaparım. Her birini yüklemek baş belası denecek kadar uzun sürüyor olsa da.

Fakat yine de Müslüm Baba'yı Nightcore ile değişmem.