Bunu ChestCommand İle Yapabilirsiniz. 1.8 Linkine Buradan Ulaşabilirsiniz.acttionhous var zaten bneim sitegim oyuncuların hızlı item satmları yani dyer oyunculara değil server marketine göre
ChestCommands En İyi Menü Plugini. Ama Skript İsterseniz Burada Linkini Bulabilirsiniz.chestcommands ve essentials puligine ne yazıkki karşıyım gösterdği performans düşüklüğü yüzünden
yordum sizi ama hocam bugun naptıysam olmadı gerek tuske gerek başka adonlar 1.12.2 çalışmıyor düzgün bir şekilde o yüzden kusura bakmayın yardım etmye çalıştıgnız için teşekür ederimChestCommands En İyi Menü Plugini. Ama Skript İsterseniz Burada Linkini Bulabilirsiniz.
Peki... Çok Zor Birisisiniz. Hah, size en uygunu buldum. Bu linkten İngilizcesine, Eğer İsterseniz Türkçesini Config Dosyasını Atarsanız YapabilirimSkQuery Tuske ve Wildskript hata veriyor yani çalışmıyor o yüzden buda çalışmaz
Olursa ne mutlu bana Sunucunuzda Yetkili Olmak İstememe Ne Dersiniz?teşekür ederim deniycem
sunucu daha bir ağaç fidanı bille değil yani aktif değil kendi makinemizde deniyoruz ubuntu tabanlı ona kuracağızOlursa ne mutlu bana Sunucunuzda Yetkili Olmak İstememe Ne Dersiniz?
teşekür ederim olduOlursa ne mutlu bana Sunucunuzda Yetkili Olmak İstememe Ne Dersiniz?
bir şey Değil Her Zaman Yardım Ederim.teşekür ederim oldu
O John Wick Santa, sen bile baş edemezsin onunla.Peki... Çok Zor Birisisiniz. Hah, size en uygunu buldum. Bu linkten İngilizcesine, Eğer İsterseniz Türkçesini Config Dosyasını Atarsanız Yapabilirim