ExtendedFox
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
hm hm hm satılık para hm hm hm yeşil hm hm hm
Ne değişik insansınulan sövücem simdi gece gece he internete merak edip deep web yazdım görseller falan saçma sapan insanlar çıktı gece gece uyuyamıcam bu gece sayenizde tesekkürler ya
uff nekadar salaım ya deep web yazısnı görür görmez yazdım bikaç satır daha okusaymısım keske ): midem bulandı resmen ya kusucam simdi
Siz onlara 1000 tl verdikten sonra adamlar size kredi kartı bilgilerini veriyorlar sizde o kredi kartından para talebinde bulunuyorsunuz satan kişide kabul ediyor ama alınan para başka bir insanın üstüne kayıtlı oluyor siz oradan parayı çektikten sonra parayı satan adam sizinle o günden sonra bağlantı kurmuyor bağlantı kurmak için açtığı gmail email şeyide öylesine kartın sahibi sen benim kredi kartımın bilgilerini nereden buldun diyince bana biri söyledi dersenizde o kişi ile tekrar bağlantı kurulamadığı için noluyor suç sizin üstünüze kalıyor aynı mağazadan plazma çalıpta "aaaaaaa bunun fiyatımı vardı" repliğinde geçen şey gibi
Gerçek olay bu totonuzdan element uydurmayın bilip bilmeden adamlar sizin üstünüzden para falan kazanmıyor sadece daha güvenli ama az miktarda para kazanıyorlar
ulan sövücem simdi gece gece he internete merak edip deep web yazdım görseller falan saçma sapan insanlar çıktı gece gece uyuyamıcam bu gece sayenizde tesekkürler ya
uff nekadar salaım ya deep web yazısnı görür görmez yazdım bikaç satır daha okusaymısım keske ): midem bulandı resmen ya kusucam simdi
Yani bir bakıma işledikleri suçu bu işe karışan ve "para satın alan" kişilere atıyorlar. Aynı Yaprak Dökümü'ndeki olay gibi. Hani filmde Şevket banka hesaplarını dolandırıyordu ve kendi hesabına parayı aktarıyor, sonra da o parayla kumar oynuyordu ya, aynı şey. Sadece o "kumarı" siz oynamış oluyorsunuz ve sonunda da kumarı kaybedip hapse giriyorsunuz. Böyle düşünün kısaca. Benim de aklıma geldi bu valla. Benim gibi düşünüyorsun. Çünkü %99.9 ihtimalle bu işin gerçeği budur.
Açılan mailleri de rastgele açıyorlardır bence. Mesela şimdi adam adını kullanmıyor; "sonic.exe" bilmem ne (bir örnektir) yazılı bir mail kullanıyor. Ve polise olayı anlatsanız da adam izini kaybettirdiğinden olay "para satın alan" kişiye kalıyor. Zaten "Sonic.exe... mail" yazılı bir mailden adamın kimliğini bulamazsınız. DNS adreslerini de Google DNS yapıyorlar. IP'lerini de değiştirip izini kaybettiriyorlar. Ve bum! Suç size kalıyor kısaca. Yani, bile bile ladese girmiş oluyorsunuz.[DOUBLEPOST=1425586865,1425586518][/DOUBLEPOST]
İşte bunların hepsi Creepypasta'dır. Senin gördüklerinin hepsi Creepypasta. Bu olayla alakası yoktur. Zaten kendilerini gizlemek ve herkesi kendilerinden kaçırmak için Creepypasta'ları kullanıyorlar. Çünkü çoğu insan Creepypasta'nın gerçek yüzünden korkar, tiksinir vs. vs. Aslında bu "Creepypasta" sadece korku hikayelerinden ibaret değildir. İşte bu "Deep Web" bile bir Creepypasta.
Ayrıca WikiLeaks da bu sistemle çalışıyor. Ama kendilerinden kaçırtmak için bir Creepypasta resmi kullanmadılar ve hackerin biri siteyi hackleyerek tüm bilgileri sızdırdı.
Bi dakika şimdi, adam birini öldürmüş fotoğrafını çekip internete koymuş bu creepypasta mı oluyor. Yoksa ben mi yanlış anladım.
Gerekli uyarıları konuda yaptım zatenAslında biz bankalara dolar verip tl alınca (veya tam tersi veya başka herhangi paralar) zaten para satmış oluyoruz. Daha doğrusu böyle adlandırılıyor. Ayrıca şu deep web ile ilgili konular açmayın artık. Bilinçsiz olan arkadaşlar girip başlarını belaya sokabilirler.
birde deep webe girersen korkundan ölürsün sanırım ben bir bilgilendirme yazisi yazarım forumaulan sövücem simdi gece gece he internete merak edip deep web yazdım görseller falan saçma sapan insanlar çıktı gece gece uyuyamıcam bu gece sayenizde tesekkürler ya
birde deep webe girersen korkundan ölürsün sanırım ben bir bilgilendirme yazisi yazarım foruma![]()