Oyun Orjinal Hesap Premium Gibi Düşünmüştür Helhaldezaten premium = orjinal![]()
Zaten sınırsızPremium zaten orjinal hesap . Ayrı etkileri yok zaten . Unturned daki gibi değil .
Premium serverlara girebilirsin
Premium launcher kullanırsın
Skinini ayarlarsın
Hesabın sınırsız olur
Hayır . Dur anlatayım . Arkadaş ****************.com dan 15 tl lik alıcaktı . Bizde o hesaplar çalıntı 2-3 aya kapanır dedik . Bu hesap onun gibi değil anlamında söyledim .Zaten sınırsızKısıtlı hesap diye bir şey yoktur.
Aylık Ücret Ödemeden Oynanmayan Oyunlar Var Yani Parayı 1 Kere Vereceksin Anlamında Söylemiş OlamazmıZaten sınırsızKısıtlı hesap diye bir şey yoktur.
Yanıtı verdimAylık Ücret Ödemeden Oynanmayan Oyunlar Var Yani Parayı 1 Kere Vereceksin Anlamında Söylemiş Olamazmı![]()
Psikolojim bozulduyani şimdi ben minecraftın orjinalini alırsam mcsg de oyanr mıyım premium almadan ?
Bozulmasın . Arkadaş premium hakkında çok az şey biliyor . Normal bir soru böyle biri için .Psikolojim bozuldu![]()
Arkadaş premiumu ek bir şey olarak düşünmüş olmalı .Premium zaten orijinal arkadaş? Mesajları oku önce.
Ban yemediğin sürece istediğin kadar oynarsınyani şimdi ben minecraftın orjinalini alırsam mcsg de oyanr mıyım premium almadan ?
Minecraftı satın alınca premium oluyorsun.Satın almakla premium aynı şey yani.valla çok az bilgi biliyodum teşekkürler hepinize