satış menüsü ve edit item

küskü26

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
size iki tane sorum olucak yardımcı olurmusunuz

1.birtane satış menüsü var sunucuda o menüde ise hangi pluginden flan olduğunu anlayamadım oradaki fiyatları düzenlemek istiyorum nasıl yaparım yada o hangi plugin acaba yardımcı olurmusunuz (skript değil ondan eminim)

2.sunucuda edit item var ancak o edit item nerden düzenliyecem nasıl yeni edit ekliyecem bilmiyorum ismini flan değiştirmem gerekiyor ama hangi plugin olduğunu bilmiyorum (skript değil ondan eminim)

yardımcı olursanız sevinirim
iyi formlar

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
anladığım kadarıyla internetten bi paket bulmuşsun,
plugin chestcommands olabilirmi acaba

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Plugin listeni ve chestcommands menüsünün yml dosyasını atarsan inceleyebiliriz. Diğer türlü elimizde pek bir şey olmadan yardımcı olamayız, bahsettiğin edit item ve menüler herhangi bir skript veya plugin'den olabilir.

küskü26

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
fiyatlar icin essentials olmasi gerekiyordu worth di neydi o tam bilmiyorum :)
Tam olarakak fiyatlar nerden biliyorsan yazarmısın ?

Plugin listeni ve chestcommands menüsünün yml dosyasını atarsan inceleyebiliriz. Diğer türlü elimizde pek bir şey olmadan yardımcı olamayız, bahsettiğin edit item ve menüler herhangi bir skript veya plugin'den olabilir.
Bilgisayar erişimim cuma günü olucak o gün ata bilirim ama şimdilik bi tahmin varmı acaba ?

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Tam olarakak fiyatlar nerden biliyorsan yazarmısın ?

Bilgisayar erişimim cuma günü olucak o gün ata bilirim ama şimdilik bi tahmin varmı acaba ?

Eğer ChestCommands ise büyük ihtimal PRICE gibi bir şey olmalı itemin olduğu yerde.
Örnek:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linkteki Sell Items kısmındaki gibi bir şey olmalı ilgili chestcommands menüsünün .yml dosyasında.