Savaş

Siz hangi ordudasınız?

• Didi

Kullanılan: 24 55.8%
  • Lipton

Kullanılan: 4 9.3%
  • Fuse Tea

Kullanılan: 6 14.0%
  • Tarafsız.

Kullanılan: 5 11.6%
  • Teatone

Kullanılan: 0 0.0%
  • Cappy

Kullanılan: 4 9.3%

• Kullanılan toplam oy
    43

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Didistan özel saldırı gücü mühendisi olarak ülkem için ''Didi Acid Bomb'' geliştirdim.Eğer bize saldıran bir ülke olursa onları aside bulamaktan hiç çekinmeyiz !!
Bunu siz istediniz Lipton Ice Tea ! Aside bulanmaktan umarım keyif alırsınız !

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
fusetea nestea ve cocacola ile anlaşarak dahada güçlenir (hepsini aynı firma yapıyor)

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
''Didi Acid Bomb'' kullanılarak Lipton'a ait bölgeler kullanılamaz hale getirilmiştir.
@ryp [Cappy] savaşa katılmayı düşünüyor. Fikriniz nedir?
Eğer bize katılmazlarsa ya da müttefik olmazlarsa onlarda aside bulanır !
Dipnot : Arkadaşlar lütfen ama artık bi karşı takımdan falan bi bana karşı mesaj falan gelsin sıkıntıdan ölüyorum ya da terfi ettirin beni ne bileyim :(

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Bay ZZ,

Şahsime karşı yapılan suikast başarıya ulaşmamıştır. Son raporlara göre sukistçiden beleş le'cola kapağı ve bir kutu Teatone çıktı. Suikastçi halkın önünde idam edildi.

Ayrıca bu olaydan bağımsız olarak Le'cola seferine çıkıyorum. şu an odaklanmamız gereken noktanın Didi olmasına rağmen zaten gücü tükenmiş ıkan Le'cola'yı bitirmek daha mantıklı.

İyi günler.

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
''Didi Acid Bomb'' kullanılarak Lipton'a ait bölgeler kullanılamaz hale getirilmiştir.

Eğer bize katılmazlarsa ya da müttefik olmazlarsa onlarda aside bulanır !
Dipnot : Arkadaşlar lütfen ama artık bi karşı takımdan falan bi bana karşı mesaj falan gelsin sıkıntıdan ölüyorum ya da terfi ettirin beni ne bileyim :(

Bir daha düşünün