Savasin Gözü Bölüm 1 Askerlik

hsnbyk1211

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Size Bir Adv Mapi Baslangici sunuyorum ilk adv maplarimdan biri pek bir advlik ozelligi yok ama bu sadece giris kısmı 2. bölüm su anda yapım aşamasında pc format yedi ve gitti bellegimde silinmemis halde bu dünyayi buldum bitirdim ve size sunuyorum Ama Anlayisli olun :) :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

hsnbyk1211

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya bazı buglar olmusta düzeltince tekrar size yollayacagim linki bole idare edin ama hikayeyi olabildigince iyi yhapmayaa calistim

Barseko

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı Yerler Açık Kalmış Ve Redstone Hoş Gözükmüyor :) Düzeltirsin :)

Barseko

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel Olmuş Ama İste Dediğim Gibi Redstone Hoş Gözükmüyor Bazı Yerler Açık Uygunsuz Yerlere Block Koyma .Sorunlar Bunlar :cool: Diğer Yaptığın Map'te Bunlara Daha Çok Özen Ve Emek Göster :) Böle Dedim Diye De Bırakma Sadece İlk Yaptığın İçin Özen Gösterememiş Olabilirsin Ama Diğerinde Daha Çok Özen Göster :embarassed:

hsnbyk1211

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tamam gosterimde harita biraz sıkıcı biliyorum onuda ama metroda bilet gişesi yaptım gerçeklilik için :D

ppanket

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Redstone konusunda sana yardım edebilirim adeventure ve advenced redstone builderim

Barseko

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama Bizim İçin Çalışıp Redstonenin Açık Kalmasını İstemiyoruz.Bizim İcin Redstonenin Saklanmasi Ve Çalışması Lazım . Yoksa Kötü Gözüktüğü İçin Yüklemezler :)

hsnbyk1211

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
nasil ypacagimi simdi cozdum ben
bu arada ppanket benim okuldan onunla goruscez zaten bu arada 2. bölüm yolda yapmaya basladim