Savaşın Kanlı Gölgesi [TÜM BÖLÜMLER BURADA YAYINLANACAK]

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki,
Sen
CaptainSparklez'ın
Minecraft'ı çekmediğini
videoların
baştan sona
program ile düzenlediğini
biliyor muydun ?
yep yazarken hatta düşündüm sonra sildim böyle düzelttim tereddüt edip yanlış bilgi vermeyeyim diye hatta program ile düzenlediğinide söyledim.

AyLev

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
YA O ZAMAN LAFIM ŞU
BEĞENMİYORSANIZ İZLEMEYİN KARDEŞİM

GELMİŞSİNİZ BANA CAPTAİN SPARKLEZ OL DİONUZ... BEN DAHA NE DİYEYİM[DOUBLEPOST=1378816968,1378812233][/DOUBLEPOST]2. BÖLÜM EKLENMİŞTİR

xXBetaXx

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Takımdan biri olarak şunu söylemek istiyorum Belki ben cahilim captain sparklezi ben tanımıyorum isminide şu anda ilk defa senden duydum. Yinede ben yaptığımız işin çok iyi oldugunu düşünüyorum çok fazla hatamız olabilir kabul ediyorum belki gözünüzde bu hatalar videoyu berbat gösterebilir ama yapıcak bir şey yok acemilikle bu kadar oluyor. Lütfen olumsuz yorumlar yapıcaksanız birileriyle bizi birdaha karşılaştırmayarak yapın...

Riis

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Takımdan biri olarak şunu söylemek istiyorum Belki ben cahilim captain sparklezi ben tanımıyorum isminide şu anda ilk defa senden duydum. Yinede ben yaptığımız işin çok iyi oldugunu düşünüyorum çok fazla hatamız olabilir kabul ediyorum belki gözünüzde bu hatalar videoyu berbat gösterebilir ama yapıcak bir şey yok acemilikle bu kadar oluyor. Lütfen olumsuz yorumlar yapıcaksanız birileriyle bizi birdaha karşılaştırmayarak yapın...

Ayrıca çekerken de çok zorlanıyoruz