BatuhanSteveÖzbatir
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar kısaca ben tek başıma oynamak için küçük bir mod paketi yaptım fakat bir süre sonra saveler(Modpacki kullandığım saveler) açılmamaya başlıyor. Yardım edebilen birisi lütfen yardım etsin!
İşin kötüsü bu hazır paketlerde de oluyormodların buglu sürümlerine denk gelmişindir decocraft mrcrayfurniture mod falan crashlatıyorduk en iyisi hazır paketleri oynamak
gidipte direwolf un paketlerini oynarsan olur tabi indir bi ATLauncher keyfine bak hatta benim paketimde var istiyosan bi bak .dİşin kötüsü bu hazır paketlerde de oluyor![]()
Her Direwolf oynayan kişilere denk gelmiyor amagidipte direwolf un paketlerini oynarsan olur tabi indir bi ATLauncher keyfine bak hatta benim paketimde var istiyosan bi bak .d
https://forum.gamer.com.tr/konu/mod...50-ve-uezeri-indirme-teknik-fps-dostu.282791/
asla crash almazsın güven bana 1 ay boyunca oynadık arkadaşlarla 1 tane crash yemedim
ftb nin çoğu paketi crash veriyor sadece mutliplayer paketleri için kullanıyorumHer Direwolf oynayan kişilere denk gelmiyor amaATLauncher da güzel ama yani FTB'nin kendine hoş bi havası var
![]()
Bende de hiçbiri crash vermiyor allah allahftb nin çoğu paketi crash veriyor sadece mutliplayer paketleri için kullanıyorum
kısa süre oynamışındır uzun vadeli oyna her şey birbirine giriyorBende de hiçbiri crash vermiyor allah allah
Bilgisayarım tamamen ingilizce ve ekran kartım ATI olduğundan olabilir mi?