Sayaç makinesi (Caga adventure) %100 yapım

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Caga adventureden merhabalar
uzun süre sonra tekrardan harita paylaşımı yapmak güzel ama bu seferki yaptığımız harita bir macera haritası değil bir makine sizin için bir 1-9 arası sayabilen bir sayaç makinesi yaptık bu makineyi istediğiniz bir şekilde kullanabilirsiniz tamamen size kalmıştır lafı uzatmadan resimlere geçelim
Resimler:
1
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2

3

4

5

Video
Evet arkadaşlar harita tamamen caga adventure grubuna aittir çalıntı falan sanmayınız
İndirme linki

( 200 KB )
İyi eğlenceler

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merak ettim bakıyorum belki ileride yapacağım sayaç için bir fikir verir :)

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş fakat bence gelen yeniliklere uymalısınız. Böyle redstone devresi ile uğraşacağınıza command blocklarla istediğiniz sayıya kadar yapabilirsiniz. Bence daha güzel olur.

ya bende bir ara onu düşündümde nasıl yapcamı anlamadım 1 2 3 4 5 saycak sonra birsürü komut bloğu olcak diye düşündüm ama sağda skor gibi saydırırsak belki olabilir ama bunu chata yazdırmak hem mantıksız hemde saçma :D

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş fakat bence gelen yeniliklere uymalısınız. Böyle redstone devresi ile uğraşacağınıza command blocklarla istediğiniz sayıya kadar yapabilirsiniz. Bence daha güzel olur.

Command blockla yapması kolay say komutu sayesinde otomatik sistem ile daha kolay yapılabilir ama büyük bir sayaca ihtiyac duyulduğunda böyle bir şey yapılması gerek

Cikisminecrafts

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Olması gerekenden fazla işime yaradı eline sağlık sonunda saat yaptım :D[DOUBLEPOST=1382613859,1382613620][/DOUBLEPOST]Ya bu Kırılmazlık X falan nasıl basılıyor bi yardım lütfen bende III ten sonra yok X hiç yok