Merhaba arkadaşlar, bu gün de yine yeni bir Kızıltaş icadımı sizlere tanıtmak istiyorum.
Her ne kadar bildiğimiz sayı sayan makine olsa da, olabildiğince kompakt ve küçük yapmaya çalıştım.
Düğmeye her bastığınızda bir rakam arttıran ve 9'a gelince geri 0'a dönen basit bir sistem. Eğer şalteri çekerseniz otomatik olarak hızlı bir şekilde de sayabiliyor. Ayrıca ekranı kapatabilme özelliği de var, bu istediğiniz yerde sayacı resetlemeye olanak sağlıyor.
Boyut: 30 uzunluk, 12 genişlik, 16 yükseklik
Düğmeler: Açma-kapama şalteri, otomatik saydırma şalteri, saydırma düğmesi
Kırmızı şalter açma-kapamaya yarıyor. Şalter aşağıdayken sistem çalışır vaziyettedir, eğer yukarı kaldırırsanız ekran kapanacak ve bir dahaki açışınızda 0'dan başlayacaktır.
Mavi düğmeye her basışınızda gösterilen sayı 1 artacaktır. Mavi şalteri aşağı indirip otomatik de saydırabilirsiniz.
Not: Gerçek makine animasyonda olduğu kadar hızlı çalışmamaktadır.
Eğer icadım hoşunuza gittiyse buraya tıklayarak beğenebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.
Her ne kadar bildiğimiz sayı sayan makine olsa da, olabildiğince kompakt ve küçük yapmaya çalıştım.
Düğmeye her bastığınızda bir rakam arttıran ve 9'a gelince geri 0'a dönen basit bir sistem. Eğer şalteri çekerseniz otomatik olarak hızlı bir şekilde de sayabiliyor. Ayrıca ekranı kapatabilme özelliği de var, bu istediğiniz yerde sayacı resetlemeye olanak sağlıyor.
Boyut: 30 uzunluk, 12 genişlik, 16 yükseklik
Düğmeler: Açma-kapama şalteri, otomatik saydırma şalteri, saydırma düğmesi

Kırmızı şalter açma-kapamaya yarıyor. Şalter aşağıdayken sistem çalışır vaziyettedir, eğer yukarı kaldırırsanız ekran kapanacak ve bir dahaki açışınızda 0'dan başlayacaktır.
Mavi düğmeye her basışınızda gösterilen sayı 1 artacaktır. Mavi şalteri aşağı indirip otomatik de saydırabilirsiniz.
Not: Gerçek makine animasyonda olduğu kadar hızlı çalışmamaktadır.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
.