Sayısız Trojen Virüsü Çıktı Bilgisayarda Ne Yapmalıyım Acil Yardım!

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Antivirus programları bulduğu bazı virüsleri karantinaya alır. Yani pc'nizde bu virüsler hala mevcuttur. Başka bir programla tarattığınızda bu karantinada ki virüsler diğer program tarafından yeniden tespit edilir.

Sonuç olarak, çok normal bir durumdur. Eset Nod32 nin kötü olduğunu göstermez.
Eset'i silip kaspersky'ı deneyebilirsin.
Ama verdiğin paraya yazık olur.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
FORMAT. Tek çare. Şart. FORMAT.
(Tek bildiği format atmak olan internet kafecinin çabaları.)

EDİT:
Şaka bir yana gerçekten format at. Önemli dosyalarını bir flaş diske kaydet virüs bulaşmadığından emin ol ve hemen format at.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Olum ne korkaksiniz, ben kendi elimde siliyorum virüsleri,
cmd > msconfig > startup burdaki herşeyi kapatip res çekin tamamdir, hiçbişey olmaz. Zaten virüs olsada çalışmaz.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bazı virüsler kendini sürekli yenilediğinden dolayı Format iyi olur. Eset eskiden iyiydi şimdi beş para etmez. Ücretli olarak Kaspersky, BitDefender, Norton İe Security kullanabilirsin. Ücretsizlerden 360 Total Security, Avira yada Comodoyu deneyebilirsin. Formattan sonra Yüklediğin programlara dikkat et. Her siteden bir şey indirme. Adwcleaner ve Malwarebytes taramalarını aylık yap. Chrome kullanıyorsan Adguardı hem reklam hemde kötü yazılım engellemede önerebilirim. 360 Total security browser eklentisinide kullanabilirsin.

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Olum ne korkaksiniz, ben kendi elimde siliyorum virüsleri,
cmd > msconfig > startup burdaki herşeyi kapatip res çekin tamamdir, hiçbişey olmaz. Zaten virüs olsada çalışmaz.
Rootkit olabilir bilgisayarında, indirdiği ve girdiği sitelere bağlı olarak.

Ayrıca, yedek almasan daha iyi olabilir, USB'ne / external HDD'ne virüs bulaştırmak istemezsin.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Eğer duzgün bir virüs programı olaydı pcye bir şey olamazdı. :)

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
kaspersky rescue disk 10 kullanabilirsin.
Ücretsiz.
Ter temiz olup çıkarsın :)
Her şeyde format olmaz kardeşim.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben virüslerle bütünleştim artık sıkıntı yok format'a üşeniyorum sende bütünleş.