tekkulanımlıkisim
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Sorun çözüldü arkadaşlar.
Son düzenleme:
Yarın gidiyoruz formataPCyi fişten çek,formata kadar takma.
cesur bir savaşçı. yanlız virüs programlarının paralı versionları siliyorOlum ne korkaksiniz, ben kendi elimde siliyorum virüsleri,
cmd > msconfig > startup burdaki herşeyi kapatip res çekin tamamdir, hiçbişey olmaz. Zaten virüs olsada çalışmaz.
Rootkit olabilir bilgisayarında, indirdiği ve girdiği sitelere bağlı olarak.Olum ne korkaksiniz, ben kendi elimde siliyorum virüsleri,
cmd > msconfig > startup burdaki herşeyi kapatip res çekin tamamdir, hiçbişey olmaz. Zaten virüs olsada çalışmaz.
Virüs programını suçlama bence, indirdiği ve girdiği siteler daha büyük rol oynuyor B)Eğer duzgün bir virüs programı olaydı pcye bir şey olamazdı.![]()
Üşengeç (karanlık) tarafta olurkaspersky rescue disk 10 kullanabilirsin.
Ücretsiz.
Ter temiz olup çıkarsın
Her şeyde format olmaz kardeşim.
İndirdiği ve girdiği sitelere baş edemiyorsa yine suçlu.Virüs programını suçlama bence, indirdiği ve girdiği siteler daha büyük rol oynuyor B)