|> Scarest <|> Türkiyenin'En İyi OpFaction Sunucusu <|> ALIM VAR YETKİLİ ARANIYOR <|> Scarest.Batihost.Net

Swinzer

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
* Merhabalar, Açmış Olduğum Sunucuya Yetkili Aramaktayım Daha Önceden Yetkili Olduysanız Ve Tecrübeniz Varsa Buyrun Katılın Alımlar Sunucu İçinde Olacaktır◣
* ÖnemliNot: Eğer Hangi Yetkide Yetenekliyseniz Becerikliyseniz Lütfen O Yetkiden Denetime Geçiniz Başarılar...◣
SUNUCU BİLGİ

◕ Sunucu Host➽ Batihost•
◕ Sunucu Slot➽ Sınırsız•
◕ Sunucu Ram➽ 4 {şuanlık}•
◕ Sunucu➽ Site Bakımda•
◕ Sunucu Sponsoru➽ www.sonminecraft.com•

SUNUCU IP➽ Scarest.Batihost.Net

YETKİLİ KURALLARI

Küfür• Argo• Spam• Saygısızlık
Reklam• Site paylaşımı• Siyaset
• Dini• Irkı• Dik Konuşmak• Sahdekarlık
• Şantaj• Tehidit• İki yüzlülük
• Türkçeyi Ve Yazılımını Doğru Kullanmak• Çıvık Olmamak
Üstün Yetkilileri Dinlemek Kurucunun Dediğini İkiletmemek

LilNykS

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Yaşım 16 Adım Ömer Sevgi. Admin olmak istiyorum. 4 yıllık bir tecrübe sürecinden geçtim ; Cs : Go , Minecarft olmak üzere 2 oyunda kendi server'lerim ve başka serverler'da yetkiliklerim olmuştur . Kurallardaki herşeyi günlük hayatta da yapmam hiçbirisinin yapmıyorum , güvenilirimdir . Eğer admin olmasa dahi Moderatör olabilirim her ikisindede toplam 4 yıllık tecrübem var . Rehberlikte'de 1 yıla yakın bir deneyimim var. Görevimde en iyilerindenim.
Discord : ⛧Lil NykS#9948
Mikrofon : Var

XDelius_HD

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Selamun Aleyküm

Adım:Mert Emin
Nickim:Rubennn_
Yaşım:17
Mikrofon:Var
Nereliyim:Bursalı
Tecrübeliyim ve %90 komut bilgim var Birçok ünlü serverlarda görev yaptım Geliştirdim Adminliğim Bayağa iyidir /nte den tutun /mangaddp essentials a kadar birçok komut biliyorum ve ezberim iyidir Admin Olmak İstiyorum aynı zamanda birçok sanat dalıylada uğraşıyorum
Tel: Daha Sonra Veririm
Dc:
Duman#9809

Buğraberk32

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad:bestami karakaya
Neden scarest'i tercih ediyorsun?:yeni açılmış güzel bir servere benziyor yardım etmek isterim
Scarest yönetimi olarak neden sizi tercih edelim?:ben 16 yaşında yazılımcılık eğitimi(stajdayım) hörüyoruö ve skyblock ve faction pluginlerinden anlıyorum
Daha Önce Hangi Sunucularda Çalıştın?:craftstres ve betacraft (modluk stajı betada)
Discord Adresin?:emoji pati 48#7152
Hangi Yetki(NEDENI)?:modluk çünkü yazılımcılık eğitimi alıyorum javayıda biliyorum daha önce baları gösyerdim sktiptlerimle