Science Of Future | Spoiler | Öneri ve fikirleriniz varsa yapışın.

FeridunEngin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İncelediğim kadarıyla başarılı olma yolunda giden bir mod çalışması,ileride ufak güncellemeler çıkaracağını varsayıyorum ve harika olacağını düşünüyorum.Kendi yapımın başka technic veya başka alanda modlar varsa mod paketlerime koymaktan gurur duyarım :)

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İncelediğim kadarıyla başarılı olma yolunda giden bir mod çalışması,ileride ufak güncellemeler çıkaracağını varsayıyorum ve harika olacağını düşünüyorum.Kendi yapımın başka technic veya başka alanda modlar varsa mod paketlerime koymaktan gurur duyarım :)
Magical Wands adında var bir bak istersen.Yalnız bu geliştirme işlerinden biraz soğudum hatta minecraftten de soğuyunca bayağı bir süre askıya alıcam modu.Ayrıca forumdada çok olağanüstü bir durum görmüyorum beni burada tutacak.Belki forumu bile bırakabilirim.Tabii 1-2 ay sonra tekrar dönerim :p

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
** At genini kendimize basınca acıksak bile koşabileleim ? **​

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mod ile ilgili bir şey sormak istiyorum .Technic mod yapmak orta derece java bilgisi vb gerektirir mi ? Şahsen aklımda güzel bir mod projesi var ve bir sorum daha olucak hangi program ile modellemeleri yapıyorsunuz ?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mod ile ilgili bir şey sormak istiyorum .Technic mod yapmak orta derece java bilgisi vb gerektirir mi ? Şahsen aklımda güzel bir mod projesi var ve bir sorum daha olucak hangi program ile modellemeleri yapıyorsunuz ?
Tabii ki orta derece olduğuna pek kanaat getirmesemde java bilgisi gerektirir.Fakat ben javayı öğrenmeyi mod yaparken denedim ki gayet istediğim şeyi yapmama yarıyor.Yani mod yaparken de gerekli bilgi ve gereksinime bir zamandan sonra ulaşacaksın.Modelleme konusuna gelinde "Techne" ile blok,mob vs. modellemelerimi yapıyorum.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modu yapmaya devam edicekmisin ? Ediceksen aklımda bir kaç fikir var yani bunu sormamın nedeni bazı kişiler bilgisayarının yedeği olmadığı ve çökerttiğini sölüyorlar bu nedenle sordum :D[DOUBLEPOST=1419852036,1419851882][/DOUBLEPOST]Bir şey daha sormak istiyorum bu son soru seni bıktırmayayım da :D :D Hani mod packler açılmıyor ya bazen işte Java options dur şudur bu dur o kodları yazmak bilgisayara zarar verirmi ?[DOUBLEPOST=1419852082][/DOUBLEPOST]Değişken değeri vb java options yazmak zarar verirmi sorunun özeti bu :D

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modu yapmaya devam edeceğim.Tabii kesin bir zaman vermiyorum ama ardı gelecek.
Değerler sistemini aşmadıkça hiçbir şey olmaz.