Baya güzel kullanıcam sağoalsın.yanlız bende feather board var ama ondada top5 yok![]()
Baya güzel kullanıcam sağoalsın.yanlız bende feather board var ama ondada top5 yok![]()
top5 yok diom ve paralı bu dBaya güzel kullanıcam sağoalsın.
ben ayarlamadım top 5 ama sayfasında gösteriyorduyanlız bende feather board var ama ondada top5 yok![]()
ben 3 4 gün uğraştığım hatta videolarda eyrettim hiçbirinde top5 die bişi bile yoktuç dben ayarlamadım top 5 ama sayfasında gösteriyordu
Özele Gel Yardımcı Olayım...Beyler bir şey daha eklmek istiyorum + Top 5 inde görünmesi gerekiyor.
Ben bedava indirme açığı buldumtop5 yok diom ve paralı bu d
Bulsan da çalıştıramazsın koruması varBen bedava indirme açığı buldum
Aga scoreboardı kullanıyom Stats yazan yeri falan değitşriyorum yeni ekliyemiyorum kill falan hiç sorudna yok dopru yazım.Bulsan da çalıştıramazsın koruması var
pvp statsı aç (true yap)Aga scoreboardı kullanıyom Stats yazan yeri falan değitşriyorum yeni ekliyemiyorum kill falan hiç sorudna yok dopru yazım.
İşe yaramadı[DOUBLEPOST=1428771533,1428770714][/DOUBLEPOST]pvp statsı aç (true yap)
temp scoreboardu aç (true yap)
Oldu olmasınada şimdi killeri hemen top 5 egeçirmyior ?pvp statsı aç (true yap)
Hem top kill olcakj hem stats şu an var ikside ama alınan killer hemen top killse geçmiyor oyun içinde /sb reload atmaam rağmen.İstediğin sey sadece boardda kill veriables'ini olmasımı ?
korumalar kırılabiliyor dBulsan da çalıştıramazsın koruması var
Şimdide 4'er 4'er artıyorpvp statsı aç (true yap)
Evet ama zor bir iş hazır kırılmış bulmazsan zorkorumalar kırılabiliyor d