Scoreboardstats Plugin Sorunu

phosephtick

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 1.7.2 sürümünü indirdim kurdum.
%money%
%online%
kısımlarında hiçbir sıkıntı yok sorunsuz çalışıyor.
Fakat %kills% , %deaths% ekleyince bazen plugin çalışmıyor bazende sadece o kısımları göstermiyor.
Sonuç olarak herkeste sorunsuz olan plugin bende neden sorunlu bi yardım edin :(

phosephtick

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
'Online': '%online%'
'Para ': '%money%'
'Ölme': '%deaths%'
'Öldürme': '%kills%'
Direk Bunu Ekleyip Dene
Yardımcı Olduysam 1 Beğeniyi Hor Görme
arkadaşım ilgin ve cevabın için teşekkür ederim ama sanırım mesajımı tam okumadın.
zaten belirttiğim gibi '%kills%', '%deaths%' yazılarında sıkıntı yok
plugin açılıyo ama kill death görünmüyo yazmıyo config te yok gibi davranıyo.
Gönlün olsun diye yazını olduğu gibi kopyaladım yapıştırdım sorun aynı.[DOUBLEPOST=1431627200,1431626996][/DOUBLEPOST]soruma şunu ilave edeyim olmazsa bu plugin ölme öldürme sayılarını kendi mi tutuyor yoksa buna yardımcı bi plugin eklemem gerekli mi ? Belkide başka bir pluginle çakışıyordur ? Olabilir mi ? yada çakışma yoksada başka bir plugin e ihtiyac duyuyordur? Mesela icomony atmadan önce de money çalışmıyodu ama atınca çalıştı onun gibi bişi olabilir mi demek istedim

phosephtick

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir Deneyin Olmaz İse Ben Size Kendi Kullandığım Plugini Ve Dosyasını Atayım
ProtocolLib:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kardeşim denedim ben bunu sorun çözlmedi hatta bunu kurduktan sonra serwer check yaptığımda scoreboardstats down error aldım.
off ya bu kadar basit ve işlevsiz bi plugin neden bu kadar sorunlu olur.
Hocam sizde sıkıntı yoksa bana full plugin listenizi verebilir misiniz ? Çakışan bir plugin mi var acaba ?
Çoy şey istemiş gibi olmayım ama hatta ftp den protocolib ve scoreboard pluginini çekip bana verebilir misiniz ? Belki indirdiğim jar hatalıdır.

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş bendede aynı sorun vardı gittim sildim tekrar yükledim ayarladım düzeldi istersen atayım sana bende sorunsuz :)

phosephtick

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
enable-pvpstats: false
true yap belki olur
yaptım zaten asıl onu yapmazsan olmaz. Config de sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

kardeş bendede aynı sorun vardı gittim sildim tekrar yükledim ayarladım düzeldi istersen atayım sana bende sorunsuz :)
valla kardeşim bana lazım olan o işte sendeki plugini verirsen sevinirim. Ayrıca bana tüm pluginlerinin isimlerini de yazar mısın ?
Bence bende çakışan plugin var ondan bunu yapıyo. En az 50 kere silip yüklemişimdir D:
----
Bu arada ölüm öldürme ve top 5 öldüren gibi ana özellikleri içeren alternatif pluginlere de açığım bilginiz olsun.
pvpscoreboard demeyin yanında 50 tane plugin daha istiyo :(
infoBoard-reborn demeyin top 5 yok :(

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ScoReBoaRD 2.7.4 mu neydi versiyonu onu yukle. 2 den emn deilim ama x.7.4 leri dene olucaktr.

phosephtick

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Nitradonun verdiği sunucuda veritabanı hatalıymış. :S benden olmayan bi sorun yüzünden 1 hafta uğraştım. Sunucu değiştirdiler. Sorun düzeldi. Herkese teşekkürler konu kilitlenebilir.