Scoreboard:
Title: '&a&lGrafikler'
#seconds
# For instant updates you can or 1 and it will update every second
Update-delay: 1
Items:
#The Title must have under 16 characters
#Title: Type
'&9Online': '%online%'
'&9Para': '%econ%'
'&9Öldürme': '%kills%'
'&9Ölüm': '%deaths%'
sana bisey daha sorabilirmiyim. ipeksiyle spawner kırma plugininin linkini verirmisin ve nasıl ayarlıcam birde oyunculara perm vermeyi .? yüklüyorum elleriyle kırıyolar alıyolarSıra :
Plugins > ScoreBoardStats (Dosyası) > Config.yml | |
Kod:Scoreboard: Title: '&a&lGrafikler' #seconds # For instant updates you can or 1 and it will update every second Update-delay: 1 Items: #The Title must have under 16 characters #Title: Type '&9Online': '%online%' '&9Para': '%econ%' '&9Öldürme': '%kills%' '&9Ölüm': '%deaths%'
İşaretler ve aralıklar çok önemlidir tam bu şekilde yap..
Oyunculara perm vermek:sana bisey daha sorabilirmiyim. ipeksiyle spawner kırma plugininin linkini verirmisin ve nasıl ayarlıcam birde oyunculara perm vermeyi .? yüklüyorum elleriyle kırıyolar alıyolar
oyunculara prefix nasıl vericez sadece ? hani bana bi ara rehberken vermiştinOyunculara perm vermek:
/manuaddp Nick örn: essentials.who
Groupa perm vermek( Oyuncu,Rehber v.b )
/mangaddp Groupİsmi essentials.who <- Örnek
ben onu dememistim kardesim oyuncular elleriyle kırınca geliyo ipeksiyle kırmalarını istiyorum ve hangi permleri vercegimi bilmiyorumOyunculara perm vermek:
/manuaddp Nick örn: essentials.who
Groupa perm vermek( Oyuncu,Rehber v.b )
/mangaddp Groupİsmi essentials.who <- Örnek
bana ipeksiyle kırılanı verirmisin ve oyunculara hangi yetkileri vermemi söylersen sevinirimLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bunla ipeksi ile kırılmıyorda normal kazma ile kırılınca geliyor eline.
Ve permission vermenin ana komutu :
/mangaddp ''Grup'' <yetki> (işaretler olmadan)
suan öyle bi plugin kullanmıyorum linkini atıp anlatırsan sevinirimhangi plugininin kullandıgını söylermisin bi
onun ayrı bi plugini varLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bunla ipeksi ile kırılmıyorda normal kazma ile kırılınca geliyor eline.
Sen hangi plugini kullanıyorsun?
Oyuncu için;oyunculara prefix nasıl vericez sadece ? hani bana bi ara rehberken vermiştin
ok sağolOyuncu için;
/manuaddv Nick prefix (prefix)
Group için;
/mangaddv Groupİsmi prefix (prefix)
![]()