Script hakkında

Orientall

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar script yazmayı öğrenmek istiyorum bir kaç konuya baktım fakat kodlardan pek bir şey çıkaramadım, ama vb , vc# , vc++, gml, html, css, php dillerini daha önce kullandım ve hepsindden azar azar tecrübem var. Bunun için gereksinim nedir? nereden başlayabilirim, referans gösterir misiniz ?

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
PHP, C++ gibi dilleri biliyorsan (ki öyle demişsin.) Bence skript'i atla Java ile plugin yazmaya başla. Hem daha fazla şey yapabilirsin, hem de Java'yı Minecraft dışında kullanabilirsin.

Cereviel

Ego=1/Bilgi
En iyi cevaplar
0
Bilgim var demişsin senin bilgin hesap makinası yapmak ise artık ona bilgi demiyorlar diyeyimde. Ayrıca C++ bilen biri diğer programlama dillerinde zorluk yaşamaz. Çünkü çoğu programlama dilleri birbirine benzer.

Orientall

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bilgim var demişsin senin bilgin hesap makinası yapmak ise artık ona bilgi demiyorlar diyeyimde. Ayrıca C++ bilen biri diğer programlama dillerinde zorluk yaşamaz. Çünkü çoğu programlama dilleri birbirine benzer.
hesap makinesi çok kolay ona bilgi denilmemesini anlıyorum
degisken1+degisken2=sonuc1
gibi işlemlerle vs... yapıtırılan bir şeye bilgi denilmez elbette. Ben C++ , C# , VB vs.. dillerde tecrübem var dedim bütün dilleri tamamen biliyorum demedim. Herneyse teşekkürler.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
hesap makinesi çok kolay ona bilgi denilmemesini anlıyorum
degisken1+degisken2=sonuc1
gibi işlemlerle vs... yapıtırılan bir şeye bilgi denilmez elbette. Ben C++ , C# , VB vs.. dillerde tecrübem var dedim bütün dilleri tamamen biliyorum demedim. Herneyse teşekkürler.
Java öneririm. Eğer skripte başlarsan kolaylığa alışır ve zordan kaçınırsın. (skript ile başlayanlara önerim her zaman skripttir.)

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diğerlerine katılıyorum java c++ gibilerde tecrüben var ise ( öyle demişin ) skripti atla ve onları yap + html php css demişin bence web sitesi için de uğraşabilirsin sunucular istemekteler çünki :)

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
"Skriptle başla sen" -MinecraftPlayerr

Skriptte benim,rosenrotun,minecraftplayerrin,MiracOrsMirac ve geri kalan iyi skripterlerin yazdığı uzun sistemler haricinde skript küçük işlerde kullanılır. Bir algoritma gerekmez. Düz ingilizce kullanır.

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Javayı tavsiye ederim. Sakın skript e başlama. Büyük bir aptallık etmiş olursun. Bu kadar dili biliyorken skript e başlamak... Skript dil bile değil. Düz ingilizce den bir farkı yok. Hem javayla daha fazla şey yapabilirsin :)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Javayı tavsiye ederim. Sakın skript e başlama. Büyük bir aptallık etmiş olursun. Bu kadar dili biliyorken skript e başlamak... Skript dil bile değil. Düz ingilizce den bir farkı yok. Hem javayla daha fazla şey yapabilirsin :)
Java biliyor musun bilmiyorum ama o da ingilizce. Tek farkları kodları.
Edit: bir farkı da java sadece mc için değil her şey yapabilirsin onla.