Her chat kullanıldığında tüm oyuncuları loopluyor ve işlem yapıyor. Bana da baya sorun çıkarır gibi geldi.. Bence güncelleme yapmak en iyisi
Amacım bir mesajda birden fazla kişiyi etiketlemeyi falan da ayarlamak olduğu için öyle bir şey kullanmıştım zamanında.
Kod:
on chat:
set {_s::*} to message split at " "
loop {_s::*}:
if "%loop-value%" contains "@":
set {_ss::*} to loop-value split at "@"
if {_ss::2} parsed as a player is online:
cancel event
if {bildirim.%{_ss::2}%} is not set:
play "NOTE_PLING" to {_ss::2} parsed as a player at volume 2
play "NOTE_PLING" to player at volume 2
send "&6%player%&7, &7Bir konuşmasında sizden bahsetti!" to {_ss::2} parsed as a player
send "&6Konuşma&7: &r&a%colored message%" to {_ss::2} parsed as a player
send "&6Mesajınız &7başarıyla &6%{_ss::2} parsed as a player%&7'a gönderildi." to player
else:
send "%{_ss::2}% Etiketlenmek Istemiyor!"
else:
cancel event
send "%{_ss::2}% oyunda deil"
command Bildirim:
trigger:
if {bildirim.%player%} is not set:
set {bildirim.%player%} to true
send "Bildirimleriniz Artık Kapalı!"
else:
delete {bildirim.%player%}
send "Bildirimleriniz Artık Açık!"
Bende Böyle Bir Mantık Kurdum. İsteyen Editleyip Kullanabilir.
Üstekine Nazaran Daha Kullanışlı Sanırım 
Parsed as player dedikten sonra zaten oyuncunun offline olma gibi bir olasılığı yok onun için parsed as offline player kullanman gerek. Ve eğer amacın lag yapmasını önlemek ise split falan kullanmadan önce, yani her şeyden önce mesajın @ içerdiğini kontrol edip daha sonra loop yapabilirsin. Bunu yapmak mesajı bölüp looplamaktan daha mantıklıdır. Ve maalesef ki senin yaptığında tüm oyuncuları looplamak gibi bir şey, dediğim gibi.
Başka bir noktaya da açıklık getirmek isterim, Kodumda tüm oyuncuları looplamanın yanı sıra sesleri çalarken de 31 kere loop yapmışım, onuda kaldırmışsın. Onun amacınıda açıklayayım; Skript'in amacı oyunda olmayanları (afk olanları) oyuna çağırmak ve @Herkes ile önemli duyuruları geçmek olduğu için yaptım onu. Çünkü yaptığım testlerde looplayıp gönderdiğinde daha fazla ses çalıyordu. Kaç kere loop yapacağı size kalmış.
Kendi sunucumdaki versiyonlarda etiket spamı engelleme etiket limiti vb. özellikler de varmış, forumdaki versiyonunu pek sık güncelleyemedim. Sunucuma odaklandığım için. Zaten istek üzerine yapıp öylesine paylaştığım skript'ler çoğu. Artık fazla skript ile uğraşmıyorum zaten bu aralar java ve c# ile uğraşıyorum.