"@" Script Yardımı!

Prisma

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam Dostlar.

Bugun Yine Bir Script'te Ihtiyacım

Var Örnek:

@oyuncu Isımı - Cümleniz

Böyle Olucak ve chat'de hersey silinecek bu yazıyı spam olucak (oyunucu ısmı) sadece o görecek diğer oyuncularda sıkıntı olmucak!
[automerge]1524857821[/automerge]

Donov4n

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani şey mi demek istiyorsun bir kişiye atıyorum /uyar bilmemney kamburkalasgot yazınca adamın chatine bilmemney yazıcak bir sürü yani?

Prisma

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani şey mi demek istiyorsun bir kişiye atıyorum /uyar bilmemney kamburkalasgot yazınca adamın chatine bilmemney yazıcak bir sürü yani?

Hayır, Dostum Zaten Buldum Yinede Teşekkürler.

on chat:
loop all players:
if message contains "@%loop-player%":
if {notify::%loop-player%} is not set:
wait 15 ticks
loop 31 times:
play "NOTE_PLING" to loop-player at volume 2
play "NOTE_PLING" to player at volume 2
execute player console command "sil"
send "&6%player%&7, &7Bir konuşmasında sizden bahsetti!" to loop-player
send "&6Konuşma&7: &r&a%colored message%" to loop-player
send "&6Mesajınız &7başarıyla &6%loop-player%&7'a gönderildi." to player
else:
send "&6Mesajınız &cgönderilemedi. &6%loop-player% &6Rahatsız Etmeyin &7modun da." to player

on chat:
if message contains "@Herkes":
if player have the permission "etiket.bildirim":
loop all players:
wait 6 ticks
loop 31 times:
play "NOTE_PLING" to loop-player at volume 2
send "&6%player%&7, &7Bir konuşmasında sizden bahsetti!" to loop-player
send "&6Konuşma&7: &r&a%colored message%" to loop-player
send "&6Mesajınız &7başarıyla &6%loop-player%&7'a gönderildi." to player

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
@Prisma O Skriptin ne kadar lag yapacağından haberin varmı? Sunucunu öldürmek falan istiyorsan bana verebilirsin. ama sana o skript'i verenin başka seçeneği yoktu çünkü bunu farklı şekilde yapamazsın.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
@Prisma O Skriptin ne kadar lag yapacağından haberin varmı? Sunucunu öldürmek falan istiyorsan bana verebilirsin. ama sana o skript'i verenin başka seçeneği yoktu çünkü bunu farklı şekilde yapamazsın.

Skript bana ait konumdan almış düzenlemiş, kendi sunucumda da kullanıyorum ve hiç lag yapmıyor belki yeni bir güncelleme getiririm eğer lag yaptığına kanaat getirir isem. Ne zamandır güncellemediğim bir Skript'di çünkü.

Ataberkia

En iyi cevaplar
0
Skript bana ait konumdan almış düzenlemiş, kendi sunucumda da kullanıyorum ve hiç lag yapmıyor belki yeni bir güncelleme getiririm eğer lag yaptığına kanaat getirir isem. Ne zamandır güncellemediğim bir Skript'di çünkü.
Her chat kullanıldığında tüm oyuncuları loopluyor ve işlem yapıyor. Bana da baya sorun çıkarır gibi geldi.. Bence güncelleme yapmak en iyisi

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Her chat kullanıldığında tüm oyuncuları loopluyor ve işlem yapıyor. Bana da baya sorun çıkarır gibi geldi.. Bence güncelleme yapmak en iyisi

Kod:
on chat:
    set {_s::*} to message split at " "
    loop {_s::*}:
        if "%loop-value%" contains "@":
            set {_ss::*} to loop-value split at "@"
            if {_ss::2} parsed as a player is online:
                cancel event
                if {bildirim.%{_ss::2}%} is not set:
                    play "NOTE_PLING" to {_ss::2} parsed as a player at volume 2
                    send "&6%player%&7, &7Bir konuşmasında sizden bahsetti!" to {_ss::2} parsed as a player
                    send "&6Konuşma&7: &r&a%colored message%" to {_ss::2} parsed as a player
                    send "&6Mesajınız &7başarıyla &6%{_ss::2} parsed as a player%&7'a gönderildi." to player
                else:
                    send "%{_ss::2}% Etiketlenmek Istemiyor!"
            else:
                cancel event
                send "%{_ss::2}% oyunda deil"

command Bildirim:
    trigger:
        if {bildirim.%player%} is not set:
            set {bildirim.%player%} to true
            send "Bildirimleriniz Artık Kapalı!"
        else:
            delete {bildirim.%player%}
            send "Bildirimleriniz Artık Açık!"

Bende Böyle Bir Mantık Kurdum. İsteyen Editleyip Kullanabilir.
Üstekine Nazaran Daha Kullanışlı Sanırım :)

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98

Amacım bir mesajda birden fazla kişiyi etiketlemeyi falan da ayarlamak olduğu için öyle bir şey kullanmıştım zamanında.

Kod:
on chat:
    set {_s::*} to message split at " "
    loop {_s::*}:
        if "%loop-value%" contains "@":
            set {_ss::*} to loop-value split at "@"
            if {_ss::2} parsed as a player is online:
                cancel event
                if {bildirim.%{_ss::2}%} is not set:
                    play "NOTE_PLING" to {_ss::2} parsed as a player at volume 2
                    send "&6%player%&7, &7Bir konuşmasında sizden bahsetti!" to {_ss::2} parsed as a player
                    send "&6Konuşma&7: &r&a%colored message%" to {_ss::2} parsed as a player
                    send "&6Mesajınız &7başarıyla &6%{_ss::2} parsed as a player%&7'a gönderildi." to player
                else:
                    send "%{_ss::2}% Etiketlenmek Istemiyor!"
            else:
                cancel event
                send "%{_ss::2}% oyunda deil"

command Bildirim:
    trigger:
        if {bildirim.%player%} is not set:
            set {bildirim.%player%} to true
            send "Bildirimleriniz Artık Kapalı!"
        else:
            delete {bildirim.%player%}
            send "Bildirimleriniz Artık Açık!"

Bende Böyle Bir Mantık Kurdum. İsteyen Editleyip Kullanabilir.
Üstekine Nazaran Daha Kullanışlı Sanırım :)

Parsed as player dedikten sonra zaten oyuncunun offline olma gibi bir olasılığı yok onun için parsed as offline player kullanman gerek. Ve eğer amacın lag yapmasını önlemek ise split falan kullanmadan önce, yani her şeyden önce mesajın @ içerdiğini kontrol edip daha sonra loop yapabilirsin. Bunu yapmak mesajı bölüp looplamaktan daha mantıklıdır. Ve maalesef ki senin yaptığında tüm oyuncuları looplamak gibi bir şey, dediğim gibi.

Başka bir noktaya da açıklık getirmek isterim, Kodumda tüm oyuncuları looplamanın yanı sıra sesleri çalarken de 31 kere loop yapmışım, onuda kaldırmışsın. Onun amacınıda açıklayayım; Skript'in amacı oyunda olmayanları (afk olanları) oyuna çağırmak ve @Herkes ile önemli duyuruları geçmek olduğu için yaptım onu. Çünkü yaptığım testlerde looplayıp gönderdiğinde daha fazla ses çalıyordu. Kaç kere loop yapacağı size kalmış.

Kendi sunucumdaki versiyonlarda etiket spamı engelleme etiket limiti vb. özellikler de varmış, forumdaki versiyonunu pek sık güncelleyemedim. Sunucuma odaklandığım için. Zaten istek üzerine yapıp öylesine paylaştığım skript'ler çoğu. Artık fazla skript ile uğraşmıyorum zaten bu aralar java ve c# ile uğraşıyorum.