SCSTR PVP 2015 Den Geri Döndü??? | 8 GB RAM | Alımlar

orkuntercan44

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamun aleykum arkadaşlar SCSTR PvP olan TRSG Sunucusundaki bilgili Administratoru olan xOrkunAgaTR
2015 de açtığı sunucu saldırıdan dolayı son vermeye karar vermişti şimdi tekrardan geri ekip kurmaya karar verdi ! , pluginler hazırlandı disguise /mask her şey var moderator sisteminde XKMBG var chatte onlarla çalışmakta Spain PvP sistemini türkiyeye uyarladık play.scstrpvp.com gibi domain alacağız 8GB ram ile hizmetinize gireceğiz!​
4 Adet Prof. Builder
1 Admin
2 Moderator

Alım Şablonu.
İsim:|Doldurun|
Soyİsim:|Doldurun|
Kaç yıldır mc desin?:|Doldurun|
Kendine güveniyormusun yetkililikte:|Doldurun|
Kaç sunucuda yetkilik yaptın(Birçok Derseniz iptal olursunuz isim vermelisiniz):|Doldurun|
Hangi Yetkiyi istiyorsunuz :|Doldurun|

Beko100

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim:Berkcan|
Soyİsim:Zerey
Kaç yıldır mc desin?:3
Kendine güveniyormusun yetkililikte:%100 Güveniyorum
Kaç sunucuda yetkilik yaptın ? : 8 Serverde 3 batihost 4 nitrafo bi axitr ama artık yetki li deilim orda kapalı serverler
Hangi Yetkiyi istiyorsunuz :Admin istiyorum

ASDXSADAX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim:|Doldurun| Efe
Soyİsim:|Doldurun| Kaplan
Kaç yıldır mc desin?:|Doldurun| Hatırlamıyorum. Ama Uzun Süredir.
Kendine güveniyormusun yetkililikte:|Doldurun| Güveniyorum Başaracağıma İnanıyorum.
Kaç sunucuda yetkilik yaptın(Birçok Derseniz iptal olursunuz isim vermelisiniz):|Doldurun| MCTR,GiveNetwork,LCTR,UnioCraft,LimoPvP
UYARI: UnioCraft Ve GiveNetwork Daki Şeyleri Sadece Faction Ve Bedwarsını Yaptım.
Hangi Yetkiyi istiyorsunuz :|Doldurun| BUILDER

Son düzenleme:

BatuN7

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim:|Batuhan|
Soyİsim:|Ömer|
Kaç yıldır mc desin?:|Yaklaşık 5 yıldır|
Kendine güveniyormusun yetkililikte:|şu an bu formu dolduruyorsam tabii ki de evet|
Kaç sunucuda yetkilik yaptın(Birçok Derseniz iptal olursunuz isim vermelisiniz):|2-3 tane kendi sunucumu açtım. Builder olduğum sunucular ise 10-15 vardır. Sunucu isimlerini özelden atarsam daha iyi olur bence :)|
Hangi Yetkiyi istiyorsunuz :|Builder|

sans05

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Alım Şablonu.
İsim:|Erdem|
Soyİsim:|Halaç|
Kaç yıldır mc desin?:|5 2013 ten beri oynuyorum|
Kendine güveniyormusun yetkililikte:|Güveniyorum|
Kaç sunucuda yetkilik yaptın(Birçok Derseniz iptal olursunuz isim vermelisiniz):|Arda diye bir arkadaşım vardı onun serverlerinde baş adminlik yaptım sayı versem olurmu hepsi 1-2 yıl önceydi (sayı olarak en az 7 serverde adminlik yaptım||
Hangi Yetkiyi istiyorsunuz :|Admin|